2021. július 6. nap bejegyzései

KONZULTÁCIÓ

KONZULTÁCIÓ

Ma akkor konzultáljunk.

 1. Vannak, akik szerint Marco Rossinak magyar állampolgárnak kellene lennie. Mások szerint jó olasznak is. Vajon: Ő(n) mit gondol és akkor az lesz?
 2. Vannak, akik szerint nem helyes, hogy civil szervezeteket névtelenül is lehet adományokkal támogatni, bezzeg a közpénzeket elnyerőkről idővel (majdnem) mindent meg lehet tudni. Mások szerint éppen fordítva kellene lennie. Vajon: Ő(n) mit gondol erről és akkor mi lesz?
 3. Vannak, akik szerint a Sinopharm oltás egy nagy kalap sz@r, ezért az ellenanyaggal nem rendelkezőket egy másik vakcinával, harmadszor is be kell8ene) oltani. Mások szerint a kínai vakcina a legjobb. Vajon: Ő(n) mit gondol és akkor az lesz?
 4. Vannak, akik szerint a magyar alkotmányos rend úgy, ahogy van jó. Mások szerint Brüsszel és Soros (fia) mindig belepofázik, ez fölháborító. Vajon: Ő(n) mit gondol és akkor az lesz?
 5. Vannak, akik szerint drámai a szúnyoghelyzet Szegeden, a vérszívókkal kezdeni kellene valamit. Mások szerint csak „szövegértelmezési problémákkal és lehengerlő tájékozatlansággal” állunk szemben. Vajon: Ő(n) mit gondol és akkor az lesz?
 6. Vannak, akik szerint a halálcsoportból (csodálatosan sikeresen) kiesett magyar válogatottnak Anglia nem lesz igazi ellenfele a VB selejtezőn, simán legyőzhető. Mások szerint a szerénység butaság, csak Bástya elvtárs szerette. Vajon: Ő(n) mit gondol és akkor az lesz?
 7. Vannak, akik szerint a veszélyhelyzetet továbbra is fönn kell tartani, mert másképp nem érdemes élni. Mások szerint, ha már van, akkor (ne) maradjon. Vajon: Ő(n) mit gondol és akkor az lesz?
 8. Vannak, akik szerint jó, hogy Ferenc pápát megműtötték. Mások szerint, ha nem akar(na) találkozni a magyar rendkívüli aláíróval és a legfőbb foci-rajongó stadion-építővel, akkor inkább pihenjen. Vajon: Ő(n) mit gondol és akkor az lesz?
 9. Vannak, akik szerint a birkák a leghasznosabb állatok. Mások szerint lehet, de ilyen melegben? Vajon: Ő(n) mit gondol és akkor az lesz?
 10. Vannak, akik szerint ideje lenne elgondolkodni azon, hogy ki a legnagyobb magyar! Másoknak nincs ötlete. Vajon: Ő(n) mit gondol és akkor az lesz?
 11. Vannak, akik szerint a sajtószabadság a legfőbb érték, ennek érvényesítésében Magyarország az élen jár. Mások szerint (akiknek kell, egyenként tudják, kik ők) ez nem publikus. Vajon: Ő(n) mit gondol és akkor az lesz?
 12. Vannak, akik szerint „A virágnak megtiltani nem lehet,/ Hogy ne nyíljék, ha jön a szép kikelet”. Mások szerint dehogynem. Vajon: Ő(n) mit gondol és akkor az lesz?
 13. Vannak, akik szerint a „Nemzethy Konzultáció” nagyobb találmány, mint az atombomba. Mások szerint egy nagy „fa@@ág” az egész. Vajon: Ő(n) mit gondol és akkor az lesz?
 14. Nincs több kérdés, minek. Vajon: Ő(n) mit gondol és akkor az lesz?
 15. 07. 06. kedd

(Kép: Mark Bryan)