Rendkívüli hírek …

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

(a Magyar Távnyilatkozási Iroda hírei alapján)

1. A kormány a miniszterelnök javaslatára megtárgyalta a Nemzeti Szóügyi Tárcanélküli Minisztérium létrehozását: kijelölte a minisztérium helyszínét (Felcsút, Panchó Aréna mellett, közel az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrzési Bizottsága által ellenőrizni akart, de a kormány által akadályozott kisvasúthoz); a terület és az ingatlan megvásárlásárét felelőst, Varga Mihályt; a pénzügyi fedezetet, amit a fel nem használt, mert oda nem adott kórházi támogatások, szociális segélyek, oktatási-kulturális támogatások sorairól kell biztosítani. Közben a miniszterelnök Kósa Lajost kinevezte rendkívüli és meghatalmazott, három-motoros tárcanélküli miniszterré (megpaskolta Kósa széles, a 20%-ban sem csappant vállait, miközben nem kérte arra, hogy fejezze be egyetemi tanulmányait), egyúttal viszont kérte Lajos-nevű barátját, hogy azonnal és azzal kezdjen hozzá a munkájához, hogy kitalálja: hogyan lehet egy jelszóvá összegyúrni és a magyar nyelvben elterjeszteni a Soros-migráns-ellenség-liberális-zsidó-ellenzék-Gyurcsány-(„beba@ott”)Juncker-Merkel-kommunista szavakat! A kormányülésről – a szokásoknak megfelelően – nem készült jegyzőkönyv, magnófölvétel, viszont GFG, a 888 helyszínen lévő beépültje – Facebook bejegyzésében – szöveghűen, időző jelek között adott tájékoztatást a jelenlévők hangos tetszésnyilvánításáról, szűnni nem akaró, magnóról generált tapsorkánjáról.
2. Kósa Lajos megtartotta (utolsó) első sajtó-kioktató tájékoztatóját, ahol elmondta: Soros! Majd – többszöri nekirugaszkodás („ugye ezt most nem veszik, nagyon zavarnak a jelenlétükkel”) és újrakezdés után – rátért további lényeges elemek ismertetésére is. Zavarosan ugyan, de azért vannak az újságírók, hogy megfejtsék, elmondta: Nagy és Nemzeti és Népi és Újra-hasznosítási Konzultációs Kérdőív összeállításába kezdtek, de tanulva az előző „kérdőív-izélés” tagadhatatlan és óriási, valamint ellenőrizhetetlen és semmire nem kötelező sikeréből, most nem fogják kinyomtatni és kiküldeni a konzultációs kérdéseket, hanem rögtön ismertetik az eredményeket a széles néptömegek előre is elvárható örömére. A költségvetésben erre a célra elkülönített milliárdokat a kormány belső határozatával a pályázó „M” betűvel kezdődő és „észáros” betűkkel folytatódó, valamint más un. „Csókosok” között osztja szét. A kormány elfogadja a hajléktalanok, rokkantak, betegek, elmaradott térségben élők, cigányok, menekültek, a „szerencsétlen, világtalan, tehetetlen balfácán” -ok stb. adományait is, amit Matolcsy György második felesége fog kezelni másodállásban, az ellenőrzést Polt Péter felesége és Handó Tünde meg nem nevezett közeli rokona végzi majd.
3. Gulyás Gergely frissen kinevezett-megválasztott frakciós-vezető történelmi beszéddel lépett be az ajtón: Göncz Árpád mondjon le, ha már nem tud, akkor is, mert … és innentől a hangszórók recsegése, a jelenlévő kormánypárti újságírók krágosása, Bienert Gusztáv „Én akarom vezetni a sajtótájékoztatót” bekiabálása miatt a nyilatkozatot már nem lehetett hallani. Mindenki Bayer Zsolthoz fordult, aki élénken bólogatott, miközben „ba@@a meg, kur@a anyád, rohadt tszi@ány” szavakat mormolt fogai között, amit a Kerényi-nevű könyvkötő kiscserkész csillogó szemekkel jegyzett föl füzetébe, de a lényeget nem sikerült meghallani. Az újságírók kisétáltak Göncz Árpád sírjához, de most nem találkoztak ott, a fülükből kilógó zsinórral, dudorodó zsebbel álldogáló, szigorú tekintetű szekrényekkel sem, ahogyan a miniszterelnök felesége sem járt arra felé. „Hiszen Ő is ellene volt, akkor Ő is mondjon le” – suttogta, vagyis inkább képzelte az egyikük, de azonnal elhessegette magától még csak a gondolatot is, mert a közelben föltűnt néhány gondolat-rendőrnek tűnő segédrendőr. Közben Gulyás Gergely átöltözött és alelnöki és másik alelnöki pozíciójából kezdte magyarázni azalaptörvény és a NER előnyeit.
4. Nagyot robbant a Debreceni Televízió riportja, amiben Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora szólalt meg és nem nagyon válogatott a jelzők között, amikor a Vlagyimir Putyin díszpolgári címe miatt tiltakozókról beszélt, mint „Néhány szerencsétlen, világtalan, tehetetlen balfácán” -ról, akik legalább sárga lapot érdemelnek, mert a családi perpatvart kivitték az utcára. Pedig az utca nem erre van, sem a nyilvánosság, a demokráciáról nem is beszélve, bár arról már senki sem beszél.
5. Az Esztergályhorváti Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 8/2016.(VII.04.) önkormányzati rendeletét /továbbiakban: Ör/ módosította. A módosítás szerint a rendelet hatálybalépése után migráns csak érvényes és hiteles magyar oltási bizonyítvánnyal pihenhet a községben. Mivel a rendeletet már kihirdették, hatályba is lépett. A faluba önkéntes orvos-vállalkozók települtek Romániából, mert még orvosi ügyelet sincs a faluban, hogy beoltsák az érintett tömegeket. A község elnyerte „a legjobb rendeletszerző falu” kitüntetést, miközben Stumpf István kétségbeesetten vakargatta állát, de ennél tovább nem jutott.
6. A Pomázi Cseresznyét ellenzéki magatartása miatt törölték a Pomáz Értéke tárházból. A Cseresznye később hiába kért bocsánatot Vicsi László polgármestertől, az mérgesen kiköpte szájából a nemes magját.
2017.09.14.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük