A „gyorsreagálású Kövér László”, avagy az Új, Orbán Viktor vezette Európa (ÚOVEU) …

0 Flares Filament.io 0 Flares ×


Hosszú évekre meghatározó, korszakos indítványt tett a magyar Országgyűlés szúrós tekintetű, ellenség-fóbiától szenvedő, ezért (is) állandóan ellenséget látó és kreáló, tekintetes elnöke. Most éppen a visegrádi országoknak. Hogy hozzanak létre „… egy úgynevezett gyorsreagálású csoportot”. Ugyanis azok ott– emígyen szóla „köteles” -László –, valahol fönn a messzi (nem tévesztendő össze Messivel), az egyszerű halandóktól igencsak távoli központban, azok az uniós brüsszelisták, csak izegnek-mozognak, nem bírnak megmaradni a se@@ükön: állandóan és mindenféle javaslatokat tesznek. A magyar parlament köteles és bajszos elnöke (aki ugyan elismeri, hogy „uniós döntéseknek elvileg parlamenti legitimációjuk is van”, mégis úgy látja: „Nem elfogadható ugyanis (..), hogy amikor egy uniós tervezet esetében például tizenegy ország parlamentjei jelzik az aggályaikat, akkor azt az Európai Bizottság egyszerűen lesöpri az asztalról”. (A köteles-elnököt az csöppet sem zavarja, hogy kis-hazánkban Orbán Viktor és társai sokkal durvább és visszataszítóbb módon bánnak el azokkal, akik (legitim módon, élve a vélemény-nyilvánítás jogával) fölemelik a tiltakozás zászlaját egy-egy „pofátlan” kezdeményezésükkel szemben.)
Nos tehát, azokat ellenőrizni kell! Ezért kell létrehozni ízibe egy gyorsreagálású csoportot, ami sürgősséggel értékelné az Európai Unió hivatalosságai által készített javaslatokat, azonnal válaszcsapásokat készítene elő, bevonná és tiltakozóvá tenné az állampolgárokat, így hirdetne harcot a brüsszeli bürokraták ellen!
És azonnal beindult a gépezet, az agytrösztök minden V4-es országban őrült munkába kezdtek, a laptopokon az ügyeletes „szájerjózsefek” írták a törvény-tervezeteket, a baráti média beszélgetéseket szervezett a kérdésről, a Nézőpont Intézet azonnal kiadta fölmérését, amely szerint a megkérdezett, gondosan kiválogatott (fehér, férfi, egyetemet végzett, heteroszexuális, idegen-ellenes) lakosság és a nemzetközi közvélemény 99,1 %-a támogatja, sőt egyetért a „köteles”-sel, (csak azt nem értették, hogyan nem jutott ez előbb az eszükbe) és a The Financial Times már az Új, Orbán Viktor vezette Európa (ÚOVEU) vízióját jósolta.
Közben véglegesítették és – az ellenzék tiltakozása (a parlamentben fölemelték a bal kezüket és megpiszkálták az orrukat), randalírozása (a V4-ek fővárosaiban 3, azaz három ember lesétált a metróba és jegyet vásárolt), a nagyvárosok jelképes lángba borítása (amit egy gyertya meggyújtása jelképezett) ellenére – a parlamentek soron kívül, gyorsított eljárásban, egy nap alatt elfogadták a gyorsreagálású csoport műveleti hatókörét: a sáv széles lett, minden, a világot érintő kérdésben (természeti katasztrófák, humanitárius segítségnyújtások, béketámogató műveletek és terror-elhárító bevetések a katonai akciókon túl) cselekvési jogot kaptak, ezen túl kompetenciát szereztek az emberek életfunkcióinak az ellenőrzésére is (mit nézhetnek a tévékben, mit olvashatnak az újságokban, kivel mehetnek együtt kávézni a bulinegyedekbe), beleértve az UEFA végrehajtó bizottságának a kontrollját is. Alapkövetelményeket is meghatároztak a törvények, mert minden V4 országban kihirdették a törvényt (az alapszöveget rovásírással vésték kőtáblákra, amit látványosan nem törtek össze, lefordították az országok anyanyelvére és angolra is), amelyek szerint a riasztást követő 10 napon belül a műveleti térségbe kell juttatni az első gyorsreagálású csoportat, továbbá a kitelepült teljes erőnek 60 napig képesnek kell lennie működni, műveleti céljait ellátni, sőt, amennyiben szükséges a Puskás Akadémia csapatának a rendelkezésére is kell állnia, góllövés céljából!
A gyorsreagálású csoport Orbán Viktor legfőbb parancsnoksága alá vannak vonva és teljes kifejlesztésük után létszámukat 99 évre szigorúan titkosítva kell elzárni egy meg nem nevezett (Sinai-hegyen) helyszínen.
A gyorsreagálású csoport történetét, amit legnagyobb „büdös-szájú” koszorús költőnk, Bayer Zsolt ír meg, „Szenteskedő Könyv”-ként kell minden börtönbe, bölcsödébe, óvodába, még regnáló általános és középiskolába, egyetemre eljuttatni, akik pedig nem járnak ilyen közintézményekbe, azok kötelesek az önkormányzatok ügyfélszolgálatainál 2010 forint + Áfa áron megvásárolni, ellenkező esetben elzártatnak és addig börtönre ítéltetnek, amíg le nem vizsgáznak a történetből.
Kihirdetve és punktum!
2017. 09. 26.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük