Kis színesek…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

• A Kúria döntése nyomán a TAO visszaszerezte – korábban is csak virtuálisan elvesztett – közpénz-jellegét, ezért az egyik vidéki gázszerelő már meg is rendelte az egyesületi könyvelőjénél az önbetörést!
• Oroszlán Szonja nem zaklatta Marton László főrendezőt és Stohl András sem vett részt főnökként olyan csapatépítő tréningen, ahol természetesen a főnök is megdugja az alkalmazottakat.
• „Magyarország és Németország mindig természetes szövetségesek voltak” – hangzott el – még a „Sötét Oldal” megjelenése előtt – a volt Népköztársaság útján, a Terror Házánál, aminek hatásárára az iskolákban első és második világháborús német katona-dalokat kezdtek az énektanárok tanítani.
• Dúró Dóra, a Jobbik párt parlamenti frakcióvezető-helyettese melegen üdvözölte a melegeket, persze csak azokat, akik hajlandók lesznek majd a pártjukra szavazni, a többiek továbbra sem emberek.
• Mind ezekhez az „ünnepi szónok” csak ennyit tett hozzá: „a közép-európaiak kicsattannak az önbizalomtól” és tovább folytatják elszánt harcukat fennmaradásukért, egy 87 éves idős ember ellen. A Kúria elé nem került a még a háború megindításának a kérdése…

2017. 10. 25.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Hozzászólás