„Ő VOLT A SOROS!!!” …

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

1. Disznóvágás

De jó ez a kép – nézegette az interneten érkezett fotót Pócs János, a Fidesz országgyűlési képviselője, ne hagyjuk elkallódni, kezdjünk vele valamit. Azzal már nyúlt is a mobiljához és hívta a kis-Gulyást. Nem akart lesre futni, tudta mindent egyeztetni kell, még egy képnézést is, bárki láthatja, amit néz a Facebookon, amit kap a Messengeren, amit megnyit az interneten. Bármit. Ezt tudja jól, hisz ismeri a dörgést mit, hogyan csinálnak, amikor valakire kiadta a Főnök a kilövési parancsot. Minden megengedett. Minden! Ezért nagyon vigyáz magára: semmi föltűnés, semmi kiugrás, semmi önállóság, legfeljebb marad a helyén. Mekkora siker az is. Meg pénz. Sok pénz. Nagyon sok pénz! Az pedig mindent megér. Már csörög is: szia Gergő; helló János; ráérsz egy kicsit, lenne itt egy kérdés; mondjad, hallgatlak; küldtek egy képet a komáim, tudod, a jásziványiak, az erdélyi testvértelepülésükről kapták, fantasztikusan jó; küldd át, megnézem; fölraknám a Facebook oldalamra, a képen egy ronda, sovány, feketére pörkölt disznó látszik, és a feketeséget megkaparták: „Ö VOLT A SOROS!!!”; azt írnám ki: ”Ott már egy disznóval kevesebb van…😊Jó étvágyat!”; hű, ez nagyon jól hangzik, azt beszéltük a Főnökkel, hogy bedaráljuk a Jobbikot, már érti a leckét a Laci, 15 napot adott nekik, meglátjuk, mit tesznek, persze nem hátrálunk; akkor ez most menjen?; várj még egy kicsit, beszélek az Árpival is, de nekem ez tetszik, olyan igazi Jobbikos, csak egy kicsit zsidózó, de nem is Te, szóval szerintem ok, mindjárt visszahívlak; várom. Na, akkor ez jól alakul – gondolta Pócs János, a Fidesz országgyűlési képviselője, akinek Csányban élő ősei „generációkon keresztül dinnyetermeléssel keresték kenyerüket” és őt is „a családi hagyományok tiszteletére” nevelték, amibe beletartozhatott a disznók kiszínezésén való röhögés is. Tulajdonképpen neki nem volt baja se a Sorossal, se a múltjával, de mert ez volt most a módi, ráhangolódott az ízére, és ha ehhez egy kis zsidózás is párosult, hát zakson. Megrezdült a mobil, rögtön megnyomta a zöld kagyló jelet: „írd”, hallotta az ismert hangot, „engedi”; és már föl is rakta az oldalára.
2. Kislány pirosban

Te kedves, csizmás, piros pulóverben mosolygó, naiv kislány, hozzád fordulok: szerintem nem tudod mihez adtad ártatlan arcodat, nem értetted meg, mit is kapartatok arra a disznóra, gyanútlanul nem fogtad föl a jelentését; vagy csak apád, testvéred, anyád ottléte tette veled, hogy oda álltál derűsen? Hallottál arról, hogy Holokauszt, hogy Biblia, Tóra, hogy hány millió zsidó ember égett hamuvá „Auschwitz”, „Oświęcim”, érted a disznó jelentését „… hogy a disznónak (hazir), mint a szenny, a mocsok és a tisztátalanság jelképének egy bizonyos hagyományon belül milyen szerepe volt” (Gábor György), ugye tanultál ezekről az iskolában, a templomban, szüleidtől?! Szép vagy, kedves vagy, ártatlannak tűnsz a képen – vigyázz, ma még csak egy kis pír jelzi az arcodon, hogy valami nem stimmel, de ebből nagy sírás lehet még…
3. Felhívás

Felszólítom Pócs Jánost, a Fidesz országgyűlési képviselőjét, azonnal mondjon le képviselői mandátumáról és lépjen vissza a közélettől
Felszólítom a demokratikus pártok parlamenti képviselőit, bojkottálják azokat a parlamenti üléseket, amelyeken Pócs János, a Fidesz országgyűlési képviselője megjelenik.
Felszólítom a Jobbik képviselőit is, bojkottálják azokat a parlamenti üléseket, amelyeken Pócs János, a Fidesz országgyűlési képviselője megjelenik, ezzel is bizonyítva: rasszista jellegük megszűnését!
2017.12.08.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Hozzászólás