HÜLYÍTÉS…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Az MTI híre ma, vasárnap, 10:50-kor: „Szexuális erőszak miatt egy menekült státuszú afgán férfit keres a rendőrség”. Azonnal lehozza hírként, aki csak tudja: kormányoldali és független, „ellenzéki”(?) média is, erre ráharap majd az igen tisztelt publikum, megint azok a rohadt migráncsosok.
Igaza van Orbánnak! A francba a hülye svédekkel, Macronnal, az a bomlott Merkel se tudja, merre van az előre, pedig itt minden a kerítésért, a rendkívüli helyzet meghosszabbításáért kiált, hogy nem lehet ezt látni, elfogadni?!
A sok hülye libsi, meg eurokonformista őrült marhája. Hogy nem értik meg végre, idejönnek ezek az őrültek megerőszakolni a lányainkat, asszonyainkat … és így tovább.
És akkor belenézek a statisztikába (2011-es népszámlálási adatok, hol voltak akkor még az afgán bevándorlók): 4 017 172 15-74 év közötti nő élt hazánkban, közülük élete során (https://nokjoga.hu/sites/default/files/filefield/nane-fra-nepesseg-enyubs-final-2014-w-w-2015jun19.pdf)
361 545 nő (9 százalék), az akkor éppen elmúlt 12 hónapban 111 831 nő
szenvedett el valamikor szexuális erőszakot!
A számok megdöbbentő tragédiákat jeleznek.
Egyéni tragédiákat, családi katasztrófákat, a jövőnket alapvetően meghatározó drámákat.
Egy erőszak is sok!
Egy is megbocsáthatatlan: akkor is, ha afgán menekült, de akkor is, ha magyar férfi követi el.
De az erőszakot nem a kerítés állítja meg, még ha árammal telített is; nem az éheztetés semmisíti meg, még ha törvény(?) írja elő!
Az uszítás meg pláne nem, még ha (ugye) megint választások jönnek is …
2018. 09. 09. vasárnap

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Hozzászólás