NEMZETI KONZULTÁCIÓT!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Honfitársaim, MAGYAROK!
A világ forr, pezseg, a Bombardier Global repülők alacsonyan szállnak: esőt jeleznek!
De MI, MAGYAROK kitartunk!
Nem hagyjuk magunkat becsapni, meg másokat sem békén: érezzék csak a törődést!
Veszélyes időket élünk, már a Századvég, a Heti Válasz, a Petőfi Irodalmi Múzeum sem a régi: nem győzöm figyelemmel, dorgálással, mert MI (ÉN) „sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk”, így hát – jó magyar kifejezéssel élve – kirúgjuk őket. De nem nyugszik a határainkon kívül élő ellenség sem: Mindenféle hazug un. „Jelentéseket” gyárt, mindenféle cikkelyekkel fenyegetőzik, meg rendre lepofozza a Vidit is.
Ezt már ÉN sem hagyhatom tovább! Mert „Nem jó az, ha Magyarországon valaki vállaltan keresztény, vállaltan nemzeti gondolkodású és emiatt megbélyegzik, ázsiainak tartják” – még ha onnan is érkeztünk, oda is tartunk, tehát lehet benne valami. De hogy jönnek ahhoz, hogy ők ezt ki is mondják!
Ezért, alig telt el néhány hónap és ÉN már megint kíváncsi lettem, HOZZÁM hű honfitársaim, a véleményetekre: megint konzultációra hívlak benneteket.
„Újra itt van, újra itt van a nagy” lehetőség, éljetek vele!
Nem kell aggódnotok, már az eredményt is tudom: megint nyertünk!
Most a kérdéseim a látszólag a „gyermekáldásról” szólnak majd. Ugyan ettől se születik majd több gyermek e szép hazában, viszont megint lecsipegethetünk rengeteget a közpénzekből a nyomtatásnál, a szétosztásnál, a kihordásnál, a plakátozásnál, a spotok elkészítésénél, ami megint növelheti a saját lábán álló leányaink és vejeink megélhetését.
Bízzatok BENNEM továbbra is!
Hisz bővül, gyarapszik országunk: új börtönöket, stadionokat, kilátó-helyeket építünk mindenfelé, majd sor kerül a HÉV jegypénztárakra is, megláthatjátok, ha győzitek kivárni.
Siker, siker hátán: már az államadósság is az eget ostromolja, de ÉN kitartok, mert imáitokat hallom, érzem lelkemben; s ti tudjátok, a jó munkához és a pénzhez idő kell, amit megadtok NEKEM, tudom!
Hát hajrá magyarok!
2018. 10. 04. csütörtök

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük