SZOLIDARITÁS…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Most néztem meg a Republikon Intézet videóját, „Az újságírók szerepe és lehetőségei az illiberális rendszerekben” című beszélgetésről.

Emlékezzünk egy kicsit:

Néhány napja a NAGY Ő összehívott egy nemzetközi sajtótájékoztatót, pontosabban a Gulyás nevű felmondó-szócsöve helyett maga lépett elő a semmivel, akarom mondani a semmiből a szokásos heti kormány-infón. Történt aztán – nem meglepő és egyáltalán nem mulatságos módon –, hogy a nyilvános rendezvényre – mondvacsinált ürügyekkel – nem engedtek be újságírókat.

„Természetesen”, mintha semmi nem történt volna, az „engedélyt(???)” megkapó újságírók megjelentek, kérdeztek, és tudomásul vették a semmitmondó válaszokat.

Aztán elmagyarázták (az megmagyarázhatatlant), hogy a munkájukat végezték, ezzel védték a hazát, a kitiltott újságírókat(?) és a mundér(?) becsületét.

Ez a NER.

Ez az orbáni diktatúra.

A kitiltás, a kirúgás, a megalázás, a hazug hírekkel való gyalázás mindennapos és „megszokott(?)” jelenség a mai Magyarországon. A joggal történő visszaélés, állami intézmények használása a másként gondolkodók ellen, verőlegények csatasorba állítása és megismétlem: a joggal való visszaélés korát éljük.

Vegyük észre: szolidaritás nélkül nem megy!

Szolidaritás nélkül nem mehet!

Minden más csak duma!

2019. 01. 22. kedd

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Hozzászólás