VÉLEMÉNY EGY KÖZLEMÉNYRŐL…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

A Fidesz kiadta a Holokauszt-emléknapra a közleményét: 
„Elfogadhatatlan bátorítani az antiszemitizmust Európában és Magyarországon is – a holokauszt nemzetközi emléknapjára
Egyetlen nemzedék sem felejtheti a holokausztot, ami a 20. században több millió ember, köztük több százezer magyar megsemmisítéséhez vezetett. A szabadjára engedett antiszemitizmus terrort, népirtást, és totális háborút hozott Európára és a világra. Azt hittük, hogy ez nem ismétlődhet meg, most mégis sok zsidó ember újra félelemben él Nyugat-Európában, mert a tömeges bevándorlással együtt az antiszemitizmust is rászabadították a kontinensre. Történelmi bűnt követnek el, akik antiszemita bevándorlók tömegeit engedik Európába és azok a magyar ellenzéki pártok is, akik a hatalom reményében képesek összeborulni az antiszemita, szélsőséges politikai erőkkel. Elfogadhatatlan bátorítani az antiszemitizmust Európában és Magyarországon is. 
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség” (2019. január 27., vasárnap 10:19 OS)

A cinikus, hazudozó párt – undorító módon – megint beleokádott a lecsóba!

Közben Adyt gyalázzák, Szerb Antalról egy szavuk sincs, Horthy a példaképük, vissza ’44-hez a Kossuth teret!

Megy minden a szokásos Fideszes menetrend szerint.

A sunyi kettős beszéddel.

Mert az eddig is működött: miért ne működne tovább is? “Úgy teszünk, úgy beszélünk, mintha…, közben meg összekacsintunk, vinnyogva magunkban röhögünk! Folytatjuk a Soros-kampányt, mert rosszak, akik rosszra gondolnak, arra ott vagyunk mi, Fideszesek, csak nehogy kibeszéljen valaki, mint az a hülye Georg Birnbaum.”

Bayer, Mráz, Bencsik meg a többiek, mondják csak tovább, szítsák a tüzet, arra vannak kitalálva, s milyen “jól” csinálják. Hát csinálják. Erre van szükség. A háborús hangulatra. A harci retorikára. Ha holokauszt emléknap van, akkor azt kell fölhasználni, kihasználni, azzal a lehetőséggel kell élni. Akkor nosza: “nem mi vagyunk antiszemiták, nem mi gerjesztjük a gyűlöletet, hanem ők, akik összefekszenek a Jobbikkal”.

Mintha nem a Fidesz haladta volna meg, már réges-régen – nemcsak szavakban, hanem tettekben is – a Jobbikot! Mintha nem a Fidesz által generált gyűlölet okozta volna a zsidók, a másként vélekedők, a cigányok, a melegek, az emberek félelmét. Mintha nem a Fidesz beszélne – a közleményében is – hazug módon “antiszemita bevándorlók” tömegeiről, ezzel is fölerősítve azt, amit az ellenzékéről állít.

Ma megint hazudtak.

Ahogy szoktak.

2019.01.27. Vasárnap

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük