KIS SZÍNESEK…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

KIS SZÍNESEK
1. „Rétvári: vannak olyan ellenzéki erők, amelyek ártani akarnak a magyarságnak”
Péntek reggel nagy napra ébredtünk: megszólalt a (KDNP-és) Bencus, a Rétvári, tudod, a parlamenti államtitkár az Emberi Erőforrások Minisztériumából és fölmondta a bemagolt leckét, hogy ártani akarnak azok a gaz ellenzékiek a magyarokságnak. Pedig „ma már más képet mutatnak az iskolák, mint tíz éve”, mert a „Csodaszarvas”-unk ma is képes csodát tenni. És persze beszélt másról is: hogy mennyire nőtt az időskori biztonság kis hazánkban, mert ő tudja a számokból, meg a mamája is mondta neki. Lehet, hogy nem is a mamája mondta, hanem a KSH, a mamájáról a nyugdíjasok beszéltek és beszélnek folyton-folyvást. Csak a Kövér Laci bá’, tudod, a szomszéd házmester meg ne hallja, mert egy évre biztosan eltilt a beszédtől.
2. „Gulyás: a kormánynak nem kell konzultálnia Karácsonnyal a finanszírozásbeli változásokról”

Persze, hogy nem: minek azt, az illiberális akármiben, a NER nevű izében ez így van rendjén; különben is: háború van, nem hallottad, nem tudtad?! Mert az az egyharmad, amelyik ország fele egyszerűen nem akar beletörődni a sorsába, a „kuss”-ba, ki hallott már ilyet, még az Erdogan se, az óvodát látogató feleségéről nem is beszélve, hát akkor persze, hogy coki. Konzultálni, mi az? Egyeztetni? A végeláthatatlan vitáknak vége – mondta a focista, nem lesz itt okos gyülekezet, még mit ne! A Karácsony meg kapja be, atlétikai VB-t sem akar, pedig már a „Mészáros gyerekek 4,1 milliárdért tarolják le a budapesti atlétikai stadion helyét”, ez meg belepofázik, megtanítjuk majd, hogy kiknek ugasson.

3. „LENYŰGÖZŐ VIDEÓVAL KÖSZÖNTI ORBÁN VIKTOR A PUSKÁS ARÉNÁT”
Ma ne menj a Hungáriára, a Keleti környékére se, csak a Vérhalom térre, hogy hungarikumot láss, legalább te javítsd a statisztikát, hogy ne egy magyarul beszélő külföldinek nézzen, még tüntetni is kezdesz a végén, szóval: ne menj oda! Ma lesz a szalagavató nagy buli, a FŐNÖK is megy, persze, hogy megy: száz évente, ha akad ilyen a világon, ott a helye. A szlovákoknak, cseheknek, ukránoknak, szerbeknek, osztrákoknak nincs ilyen, nekik minek? Ők tudnak focizni, mi meg lopni, na: szerinted, mi a jobb?

4. „Jávor: rekordbüntetést kapott Magyarország az uniós források szabálytalan felhasználása miatt”
Nem tudod mennyit? Hát aztán, kb. 600-at, nem milliót: milliárdot! Én se tudom elképzelni az mennyi pénz, hogy ki fizeti vissza? Hát nem azok, akik ellopták? Dehogy: te meg én, nem is tiltakozott a kormány, minek: megvan az a pénz!

5. „Angelina Jolie anyukája egyszerűen gyönyörű volt”
Most ezt se találom…


2019. 11. 15. péntek

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Hozzászólás