NA: ÉS AKKOR MI VAN?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

NA: ÉS AKKOR MI VAN?
Úgyse történik majd semmi. Majd jönnek a jogászok, ’oszt jó napot! Na jó, lehet, hogy a P. Petyának is be köll majd segítenie. Ahogy szokott. Tudjátok. Nem nagy ügy. Minek itt ugrálni.
Egerben ugyanis kiesett a szekrényből egy „Kubatov lista”. Egy igazi: „Listázta a Fidesz Eger lakosságát Nyitrai Zsolt kampányában – Mutatjuk a bizonyítékokat”. Biztos a „Korona-vírus” előjele. Ugyan annak még nincs meg az ellenszere, ennek viszont a kezelésére már a FŐNÖK jó-előre intézkedett. No nem a tízparancsolatos Kásler-papa, hanem az igazi, a foci-mániákus mágus. A megoldó-ember, aki mindig és mindenkivel háborúban áll.
Na és? Te miért nem listázol? Ja, mert törvénytelen? Ők „kicsire” nem adnak. Különben is, ha kell, módosítják még a gránitszilárdságút is. Persze visszamenőlegesen.
Szóval: minek ugrálsz? Különben is tudunk rólad mindent: honnan jöttél, hová mész és minek, mit eszel-iszol és kivel, mit olvasol és persze: miket írsz a Facéra.
Szóval: kuss!
Hogy már túl vagy a hetvenen, leszarod: de vannak gyerekeid, unokáid, arra nem gondolsz? Pedig jó lenne, mert (megint) ilyen ez a világ itt Magyarországon a XXI. század elején.
Te, sorosista mitugász…
2020. 01. 30. csütörtök

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply