BOCSÁNAT MIHÁLY!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

BOCSÁNAT MIHÁLY!

A mi hibánk!

Sajnálatos módon nem hittünk adott ígéretedben.

Mentségünkre legyen, hogy a Kormány 1665/2015. (IX.21.) határozata szerint elrendelt „tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet kezelése érdekében szükséges további intézkedések” mind a mai napig hatályban vannak, de mi valószínűleg az ország olyan területein sétálgatunk (már, amikor sétálhatunk, akkor is maszkban), amit elkerülnek a „gaz, terrorista, asszonyokat gyalázó migránsok”, ezért nem találkozunk velük, biztosan ezér’ újítja meg minduntalan a Kormány, van még mindig hatályban a határozat.

Bocsánat Mihály!

Mert tényleg igaza lehet – a mindig rezzenéstelen arccal – igét-hirdető Zoltánnak, aki szerint a „koronavírus elleni védekezésről szóló törvény Magyarország érdekeit szolgálta, sok magyar éppen ennek a törvénynek köszönhetően van életben ma is”, bár mi, tévelygő magyar állampolgárok nemcsak ezt tapasztaltuk, hanem sok mást is. De ez a mi hibánk, ahogyan az is, hogy nem fogjuk föl józan eszünkkel, hogy Lölő bátyánk elképesztően sikeres pályázatai idén a pályázati közpénzek negyedét eredményezték, ezzel is gazdagítva a kirúgott munkásait, nem értettük meg azt sem, hogy sziporkázó elmédből kipattanó ötleteid alapján az segíti a munkanélküliség elleni harcot, ha a vállalkozók bér-terheit enyhíted, ami ugyan nem jelent nekik jövedelmet, hogy enni adjanak a gyerekeiknek, de legalább a vállalkozókat sem hozza olyan helyzetbe, hogy munkát adhassanak. Aztán azt sem értettük meg, hogy a kórházi ágyak 40-60%-os kiürítése is a betegeknek és a hozzátartozóknak segít, viszont hamar megtanultak kezet mosni. Köszönjük, hogy megkíméltél minket a koronavírus következményeit bemutató konkrét (területi, korcsoportok szerinti) számaitól, csak megzavarta volna amúgy is buta fejünket. Még szólnom kell arról a hatalmas segítségről, amit az önkormányzatoknak önzetlenül biztosítottál, és amit továbbra is fenntartani szándékozol.

Bocsánat Mihály!

Hisz tényleg benyújtottad! Tényleg ott van az asztalon!

Kár, hogy jobb (vagy bal) kezed, a fehér-lovas szarvas-vadász, még éjfél előtt benyújtott egy hosszabb törvényjavaslatot is, ami Cecília asszony kezébe helyezi a haza sorsát és rendeleti szabályozását.

Bocsánatunk jeleként mellékelten küldünk egy üres uborkás-üveget abban a reményben, hogy jövőre is sikerül a Kolostorban uborkát elraknod gyermekeid, unokáid és magad számára a marha-pofa mellé.

Hibánkból mi tanultunk, igyekszünk elkerülni a hasonló félreértéseket.

(Az illetékes Kósát üdvözöljük, Káslernek is további jó nyilatkozatokat kívánunk)

Bözsi néni helyett üdvözlettel

  1. 05. 27.szerda
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Hozzászólás