KIS SZÍNESEK (SZÍNESEK?) AZ EMBERI ÉLETRŐL AZ UTÓKORNAK …

0 Flares Filament.io 0 Flares ×
  1. „Fontosak az emberi jogok Belaruszban, de ennél többre, gazdasági együttműködésre van szükség” – nyilatkozta szájmaszkban a magyar miniszterelnök a V4 legutóbbi találkozója után, majd gondterhelten megigazított a hasán a nadrágot és Havasi Bertalanra nézett, nehogy engedjen kérdezni. Közben a belarusz rendőrség segítségével az álarcosok tovább alázzák, ütlegelik, lincselik a „gazdasági együttműködés”-re váró tüntetőket.
  2. Az Orbán kormány naponta hoz határozatokat, amelyekben egyszerű szegény emberektől, nem-Fideszes önkormányzatoktól megszüntet, elvon forrásokat a költségvetési és járvány helyzetre tekintettel, miközben kövér László műbőr(?) cipője talpa alá 136 millió forintért vásárol szőnyeget, a Bozsik stadion építése 5 milliárd forint helyett már 17 milliárdba kerül, a koronavírust kimutató tesztekért pénz kell fizetni.
  3. Ma újabb 916 regisztrált fertőzött embert leltek föl Magyarországon, viszont a határok magyarosan zárva (értsd: aki csókos, üzleti partner, hozzájárul a SAS hobbijához, az jöhet, másnak coki), az iskolákban október elsejétől bevezetik a hőmérőzést, miközben a parlamenti képviselők hőmérőzés nélkül flangálhatnak ki-be.
  4. Bayer Zsolt kitüntetett, az ötös párttagkönyv büszke tulajdonosa ingerülten bevallotta, hogy csalt az önkormányzati lakása megvásárlásakor, mentségére a NER törvényét kárhoztatta és a többi vásárlóra mutogatott.
  5. „A legmenőbb magyar” kitüntető címet adományozta magának Orbán Viktor, aki a fotózás kedvéért maszkot vett föl az Operatív Törzs ülésén.
  6. Csehországban már jóval ezer fölött jár az új koronavírussal fertőzöttek száma, miközben a magyar miniszterelnök példának hozza föl Európa felé a V4 országok járvány-kezelését.
  7. Újra a világsajtóban van Magyarország: ne nem a gazdasági csodája miatt, hanem a Klubrádió és az SZFE elleni támadások okán.
  8. A társadalmi konzultáció eredményes volt, a Fradi legyőzte a Paks csapatát, igaz: ők egy hét karantén után mehettek csak a pályára.

Kis színesek, kis színesek?

  1. 09. 12. szombat
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük