„MANIPULÁLT” INTERJÚ D. TAMÁS-sal

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

(egy budapesti propaganda-sajtótájékoztató, amiről lemaradtam manipulációja alapján)

Vasárnap D. Tamás, akiről sok legenda kering a városban, de valóságtartalmukat sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta (mert ezt nem kérdezték tőle), nagysikerű One-Man-Show előadója volt.

A nagy(szájú)hajú politikus szuggesztív erejű monológot tartott, ami a jelenlevő kormánypárti újságírókat, szerkesztőket, operatőrnőket lenyűgözte. Nekem utólag sikerült elérnem D. Tamást:

  • Mi a véleménye arról, hogy az elmúlt héten kétszer annyian haltak meg Magyarországon koronavírusban, mint tavasszal a legrosszabb héten?
  • Új „öszödi beszédnek” lehettünk tanúi, amikor meghallgattuk Donáth Anna felvételét, amiben lelkesen bevallja kapcsolatát Vera Jourovával, akivel rendszeresen egyeztet azért, hogy dezinformációk felhasználásával Magyarország ellen hangolja az EB-t. Donáth Anna lebukott, ahogy a többi álnok baloldali magyar EP-képviselő is.
  • Értem: és ennek a hírnek mi köze van a koronavírus magyarországi terjedéséhez?
  • Főállásban „áskálódnak”, árulkodnak, álhíreket gyártanak, „hakniznak”, előadásokat tartanak, leveleket intéznek, jelentéseket írogatnak „baloldali elvtársaiknak”, és mindebben számíthatnak a „Soros-szervezetek” támogatására, nézze csak Dobrev Klárát, aki a koronavírus-járvány közepette konferenciát szervezett Brüsszelben, amelyen megkérdőjelezte a 2018-as magyarországi parlamenti választások jogszerűségét.
  • Hallom, bár nem értem, de hadd kérdezzem meg, mit szól Dúró Dórához, hogy ledarálta a Meseország mindenkié című könyvet?
  • Cseh Katalin (Momentum) a jelen egészségügyi helyzetben orvosi végzettsége ellenére hetente olyan tanácskozásokon vesz részt és beszél, amelyek a heteroszexuális többségétől eltérő irányultságú emberek Európa-szerte tapasztalható állítólagos jogsérelmeivel foglalkoznak, ennyi.
  • És mint sokgyermekes és (sok)nagycsaládos ember: hogyan vélekedik arról, hogy Szarka úr hazaküldte a SZFE diákjait beszélgetni a szüleikkel?
  • Ujhelyi István (MSZP) azt mondta Brüsszelben: a magyar házszabály úgy módosult, hogy baloldali képviselők már nem tudnak felszólalni a parlamentben. Ez „ordas egy nagy hazugság”.
  • És mit szól ahhoz, hogy Közpénzből fizethették az Alapjogokért Központ mintag 200 milliós militáns kampányát?
  • Ugyanezekben a „nettó hazugságokat terjesztő akciókban” vesz részt Molnár Csaba (DK) és Gyöngyösi Márton (Jobbik) is. A baloldal „régi bolsevik szokásnak megfelelően” szándékosan olyan kifejezéssel illeti a „zsarolási akciósorozatát”, amelynek pozitív a jelentéstartalma: a jogállamiságért folytatott küzdelem.
  • úr, jól van, nem kér egy kis… izé, vizet?
  • Tavasszal a baloldaliak mindenütt azt nyilatkozták, hogy a koronavírus-járványra hivatkozva olyan törvényt fogadtak el Magyarországon, amely felszámolja az Országgyűlés működését. A diktatúra kiépítéséről szóló kritikus állítások azonban minden valóságalapot nélkülöztek. A magyar baloldali képviselők azt tekintik a küldetésüknek az EP-ben, hogy minél többet ártsanak a hazájuknak, ezzel szemben a Fidesz-KDNP-nek Magyarország az első, ők ennek jegyében dolgoznak Brüsszelben.
  • Köszönöm, kimerítő beszélgetés volt…
  1. 10. 18. vasárnap
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük