M. TAMÁS MEGSZÓLALT: BRÜSSZEL…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×
  1. TAMÁS MEGSZÓLALT: BRÜSSZEL…
  2. Tamás politikus, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára a Facebookon egy videóban megszólalt a koronavírus elleni Pfizer vakcináról, arról, hogy Brüsszel megint elb@@@ta, ezért vagyunk mi magyarok lemaradva, pedig hogyan is mondta a SAS: „Kis túlzással, de mondhatjuk, hogy ez egy magyar vakcina, amerikai pénz és magyar ész van benne. Büszkék lehetünk a tudós asszonyra, aki egy kisújszállási asszonyság egyébként, mint megtudtam.”

Már vártam. Hogy ezt mondja valaki a kinevezettek közül. Hát M. Tamás „elmontta”, amit el kellett mondania. És persze nemcsak a regisztrált százezreknek (az ígéret ellenére nem kapnak semmilyen többlet-információt semmiről), hanem az egész magyar népet tájékoztatta. (Sorost nem említette, őt majd később, nyilván az oltási tervnél húzza elő: „van másik”.)

Jó hírt is mondott az M. Tamás: folytatjuk az együttműködést Kínával és Oroszországgal, arról nem mondott semmit, amiről a Gulyás Gergely szólt, hogy az oroszok nem bírják szuflával, nincs kapacitásuk, mi azér’ tárgyalunk.

  1. Tamás!

Tudod mit mondott Áder János? Bizalom kell, érted: B I Z A L O M!

Hát ezt most megint nem erősítetted: nagy sz@rt adtál neki…

2021. 01. 05. kedd

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

1 thought on “M. TAMÁS MEGSZÓLALT: BRÜSSZEL…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük