Kis magyar abszurd, avagy ismétlés a tudás anyja …

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

„…a nő világa a férje, családja,
gyermekei és a háza…
A nőemancipáció csak a
zsidó intellektus által
kifundált szó, és tartalmát
ugyanez a szellem határozza meg.
Fel kell éleszteni az anya hagyományos erényeit, el kell fogadni, hogy a férfiak az élet számos területén előnyben vannak a nőkkel szemben.” Adolf Hitler

1. Kövér mondott egy XXI. századi konzervatív, keresztény (liberális, baloldali, jobboldali, hívő, ateista …) politikus, közéleti szereplő számára vállalhatatlan, szégyenletes beszédet.
2. Ákos adott egy XXI. századi konzervatív, keresztény (liberális, baloldali, jobboldali, hívő, ateista …) művész (színész, énekes, zenész …) számára elfogadhatatlan, szégyenletes interjút.
3. A közbeszédre érzékeny média, sajtó, közösségi internet – a megnyilatkozások otrombasága, pofátlansága, valamint a megnyilatkozók hatalom-közelisége miatt – azonnal reagált, és görbetükröt tartva, érzékletesen és provokatívan „válaszolt”.
4. A „polémia” nem csitult, szópárbajjá vált: Kövér az Infó rádióban rátett még egy lapáttal – sorskérdésnek föltüntetve a magyar népesség fogyását – és az emlősök szaporodásának alaptörvényére hívta föl követőinek és nem követőinek a figyelmét.
5. A Telekom megszünteti Ákos támogatását, mert a cég „nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét” a Csoport hitvallásával és értékrendjével.
6. A kormány megdöbbenéssel „értesül” a Telekom lépéséről, amely meggyőződése szerint mind a magyar alkotmány szellemével, mind pedig betűjével ellentétes, ezért a „kormány utasította az összes minisztériumot és minisztériumi háttérintézményt, hogy mondják fel mobilinternet-előfizetői szerződéseiket a Magyar Telekommal” – közölte a kormányszóvivő csütörtökön az MTI-vel.
7. Rétvári államtitkár szerint keresztény, konzervatív értékvilága miatt kötöttek bele Ákosba, aki egész életével, dalaival, feleségéhez fűződő viszonyával bizonyított.
8. Rogán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője szerint a „Telekom visszaélt azzal a lehetőséggel, hogy van pénze, nagy cég”, és közölte: „a kormány válaszul szimbolikus lépést tett,… a Telekom megsértette az alaptörvényt, amely világosan kimondja: Magyarországon szólás- és véleménynyilvánítási szabadság van.”
9. A miniszterelnök szerint ez a vita az alkotmányos szabadság, szólásszabadság kérdése, ezért lépett a magyar kormány.
10. Kövér továbbra is az Országgyűlés elnöke; Ákos nagysikerű koncerteket adott az Arénában, majd elment szabadságra, a kormány továbbra is a helyén van és fenntartja a rendet.

2015. december 19.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük