„… egyértelműen kudarc…”

0 Flares Filament.io 0 Flares ×


„… egyértelműen kudarc…” – mondta borostásan a borostásarcú kormányszóvivő az Egyenes Beszéd adásában Kálmán Olgának az oktatásért tiltakozók megmozdulásáról, „hiszen mindössze 100-150 iskolában sikerült rávenni a tanárokat, hogy politikát vigyenek az intézményekbe”. A borostásan a borostásarcú kormányszóvivő később enyhe dadogások és félrenézések között se tudta érvelően alátámasztani mondandóját: sem a kudarcot, sem azt, hogy a tanárok, szülők tiltakozása miért lenne politikai mozgalom csírája. Közben érik a pedagógus-sztrájk.
„… egyértelműen kudarc…” – mondanám borostásan, a borostásarcú kormányszóvivővel szólva, hogy már az Alkotmánybíróságnak is „sok” volt a Matolcsyra szabott, magánpénzzé foszló közpénzről szóló törvénymódosító javaslat, amely szerint a ’matolcsygyuris’ MNB-s pénzek azonnal elvesztik a közpénz jellegüket, ahogyan azokat a ’piros pöttyösseggű’ alapítványokba utalja és elutasította azt.
„… egyértelműen kudarc…” – mondanám borostásan, a borostásarcú kormányszóvivővel szólva, hogy az MTI csak egy olyan képet tud közölni „ne mi kapjuk a legtöbbet” miniszterelnökről, amin a Fehér Ház őreivel látható, Obama meg sehol. Pedig, mit nem adna a stadionépítő egy találkozóért, talán még angolra is taníttatná Vida Ildikót.
„… egyértelműen kudarc…” – mondanám borostásan, a borostásarcú kormányszóvivővel szólva, hogy hónapok óta semmi tényleges jel nem utal arra, hogy migránsáradat öntené el az országot, semmi egyértelmű információ nem szivárog arról, hogy kis hazánkat terrorista támaszpontként, pénzügyi bázisként, felkészülési központként használnák a gaz idegenek. Pedig még mindig hatályba van a migrációs válsághelyzet és a terrorfokozat hármas szintje.
„… egyértelműen kudarc…” – mondanám borostásan, a borostásarcú kormányszóvivővel szólva, hogy az a „nem is tudom miből él és ezért számoljon el a vagyonával” Juhász még mindig, minden nap jön elő az újabb és újabb korrupciós ügyekkel, kutyákhoz köthető majorokkal, a földmutyikkal, a Rogán Antihoz köthető ingatlan-panamákkal, és senki nem állította még meg, pedig az sem tudható: miből telik neki okostelefonra.
„… egyértelműen kudarc…” – mondanám borostásan, a borostásarcú kormányszóvivővel szólva, hogy március 15-én bérvendégekkel, fizetett csápolókkal és lengyel vendégmunkásokkal kellett megtölteni a Múzeum kertet, ráadásul még esett is, miközben indulatos zajokat, bekiabálásokat, fütyöléseket lehetett hallani a Kálvin tér felől.
„… egyértelműen kudarc…” – mondanám borostásan, a borostásarcú kormányszóvivővel szólva, hogy még mindig nem lett megszavazva a gránitszilárdságú alaptörvény n+1-dik módosítása a hatalom további megszilárdítása; a mindenfajta elégedetlenség, értetlenség, tiltakozás letörése érdekében; a vezérlő és a várba költöző Vezér nagyságának a dicsőítésére!
„… egyértelműen kudarc…” – mondanám borostásan, a borostásarcú kormányszóvivővel szólva: de ami késik, az nem múlik…


2016. április 1.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük