„… Ny. I. tekinthető a népszavazási kezdeményezést elsőként benyújtó személynek…”

0 Flares Filament.io 0 Flares ×


Emberek!
Az NVB ’döntésével’ szemben a Kúria úgy döntött, el lehet kezdeni az aláírásokat gyűjteni, hogy a Parlament kiírja a népszavazást abban a kérdésben: mehetek-e @arni ezentúl minden vasárnap vagy sem; a klotyó előtt állva letolhatom-e gatyámat minden vasárnap vagy sem; élhetek-e minden hétvégén is az ’anyagcserére’ vonatkozó emberi jogommal vagy sem. Tudom: roppant fontos kérdés lesz, ’fontosabb’, mint az egészségügy működőképessé tétele, az oktatás rendbetétele; a pedagógusok, az ápolók, az orvosok munkafeltételeinek a javítása; vagy akár az indokolhatatlan alaptörvény (sic!) módosítások megakadályozása. Mert erre a kérdésre válaszolva élhetek a közvetlen döntés, a népszavazás jogával; és az eredményes többségi szavazás következményeként, a vonatkozó törvény megváltoztatása után, újra gyakorolhatom alapvető emberi jogomat.
Persze addig még sok minden történhet, emberek! Az orbáni hatalom belátja(??) tévedését, ezért önként, és a KDNP képviselővel együtt, egyházi énekeket dalolva megváltoztatja a törvényt biztosítva a vasárnapi gatyaletolást a budiban. Őszintén szólva ebben a legkevésbé hiszek. Aztán lehet: kard ki, elmenni az Alkotmánybíróságra, megzavarni az aláírásokat, törvénymódosítással, visszamenőleges hatállyal megakasztani a népszavazási folyamatot; és így tovább, az én fantáziám nem olyan dús, mint a Kubatové, Habonyé, G Fodoré, az aktuális vezéréről nem is beszélve.
De most, egy pillanatig kiáltsuk világgá: itt és most legyőztük a hatalmat, a mi szolgáinkat, a fölfuvalkodott lakáj-kinevezetteket! De ne feledjük a „geci” pálffyilona-profdoktorpatyiandrásokat, a poltpétereket, a matolcsygyurikat, a bayerzsoltikat vagy a képviselőigombnyomogatólakájszavazókat, akik megmondják nekünk mi a jó és mi a rossz, mi az igaz és mi a hamis, ki a bűnös és ki az ártatlan, ki nyerjen és ki veszítsen, ki tehet föl jól kérdést és ki nem! Mert ők még mindig ott vannak a helyükön: mert még mindig Patyi vezeti a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet, oktatja a leendő államapparátusi szakembereket; Pállfy a Nemzeti Választási Iroda elnöke, aki „csak” áthelyezi a blokkoló órát; Polt Péter a Legfőbb Ügyész, aki még mindig nem nyúlt a kopaszok-csoportjához, Matolcsy György az MNB elnöke, aki könnyedén alakítja át a közpénzeket magánpénzekké!
Emberek!
Ha válaszolunk a kérdésre: Ők fogják eldönteni, hogy jó papíron, jó tollal válaszoltunk-e, hogy az általuk annyiszor áthágott törvényeknek megfelelően zajlott-e minden, hogy egy-e az egy, kettő-e a kettő, 50%+1-e az igenek száma!
Emberek!
Eddig ismertük a tocsikozást, a nokiásdobozolást, most végre megismertük az újabb, a mindent elsöprő PATYIZÁS-t, az orbáni hatalom gátlástalan és eskü ellenes hivatali kiszolgálását.
Ne hagyjuk!

2016. április 7.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük