Mivel nem egyenlő Magyarország…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×


Európa nem egyenlő az Európai Unióval”, írja Bencsik Gábor a Mandineren. Mert Ő Európa-párti, Unió-párti, tisztelettel tekint az iszlámra, értéknek tekint a szolidaritást is, és persze nemmel szavaz majd a kvótára(???).
Hát akkor nézzük!
„Hazugság, hogy Európa egyenlő az Európai Unióval” – írja. Hazugság, hogy Magyarország egyenlő az Orbán-kormánnyal – felelem, az ország Vereckétől Dévényig, Árpádtól, a három-részre szakadáson át, a reformkor nagyjain keresztül, Ady Endrén, József Attilán, Radnóti Miklóson nevelkedve sokkal több, színesebb, változatosabb annál.
„Az Unió-ellenességet Európa-ellenességnek bélyegezni tehát hazugság” – folytatja Bencsik. Az Orbán-ellenességet Magyarország-ellenességnek bélyegezni tehát hazugság – felelem én, mert nem vagyok ellenség, sem azok a milliók, akik ma másképp gondolkodnak, mint a regnáló hatalom: mert „Mindenkinek szabadságában kell, hogy álljon minden fórumon képviselni… az álláspontját” – vallom én is. Sőt azt is, hogy „… ezért semmilyen erkölcsi vagy politikai hátrányos megkülönböztetésben nem részesülhet”, pedig itthon részesül, ha nem tudná, Bencsik úr, de persze tudja, csak rendjén levőnek tartja.
„Hazugság, hogy az Európai Unió egyenlő a jelenlegi vezetőivel” – írja aztán. Ahogyan Orbán sem egyenlő az országgal; foci, stadionépítési rögeszméje sem általános betegség ebben a kis hazában. Mert nem mindenki szereti a focit, még ha az most annyira kifizetődő is!
„Az Unió jelenlegi vezetőinek és politikájának elutasítását Unió-ellenességnek bélyegezni tehát hazugság” – folytatja a szerző. Hát persze, hogy az, ahogy az is, hogy aki Orbánt támadja, az hazánkat támadja; aki Orbánt kritizálja, az háttérhatalom.
„A közel-keleti kultúrkörből érkezők tömeges Európába áramlásának ellenzését iszlámellenességnek bélyegezni tehát hazugság” – fejtegeti tovább gondolatait. Mint ahogy az is hazugság, hogy veszélyben a kultúránk 1294 ember miatt!
„Hazugság, hogy a szolidaritás elve alapján Európa minden népének és államának kötelessége viselni néhány befolyásos vezető hibás döntéseinek következményeit” – kiáltja világgá kétségbeesetten. Ahogyan hazugság az is, hogy a szolidaritás csak káros, visszafogó, a kreatív, a dolgozó emberek megkurtítását eredményező redisztribúció a lógósok, az árokpartjára szorulók javára!
Akkor Bencsik úr és társai: miért hazudoztok egyfolytában?!

2016. június 1.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük