„Ne féljetek, harcoljatok!”

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

„Ne féljetek, harcoljatok!” – mondja Nehémiás próféta, akarom mondani Tőkés püspök, mondom, hogy Orbán Viktor a hétvégén a XXVII. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban. Mert – ahogyan azt a magyar miniszterelnök sugallja – Európa higgye el a magyaroknak, akik itt a Kárpát medencében, ahová ezer éve őshonosnak érkeztek, azt mondják, amit megtapasztaltak, megtanultak: hagyja abba Brüsszel a rossz dolgokat, a „denacionalizálás” istenítését, a „nemzeti szuverenitás” visszaszorítását; bízzák ránk, hogy nemzetként tegyük a dolgunkat, úgy védjük meg magunkat és Európát, ahogyan akarjuk! Mert már bizonyítottunk, mi már voltunk hős bástya, itt Európa közepén!
Mert mi, magyarok, NEMZET vagyunk, sőt: NAGY NEMZET leszünk, hiszünk egy szebb jövőben, ahogyan azt a 15 millió magyar miniszterelnöke, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kitalálója, a Magyar Reformok Működnek kieszelője, az illiberális gondolatok vírusgazdája már többször is elmondta. Mi, magyarok tudjuk, mit és hogyan kell csinálni, hogy Európa újra a régi legyen, hogy ifjú fiai higgyenek a jövőben, hogy bizakodjanak.
Hogy ne féljenek!
Mert mitől is félnénk, itthon, kis hazánkban? Hiszen ezeréves történetünk, nemzetté válásunk, és nem utolsósorban az utóbbi évtizedek, évek „hihetetlen, és ezért nem is látható eredményei eloszlattak” minden félelmet, aggodalmat, bizonytalanságot. Mert mitől is félnének nálunk
• a közmunkások, hiszen már katonák is lehetnek, ha akarnak azok lenni, ha nem;
• az idősek, hiszen már munkanélküli gyermekeik, akiket ők támogatnak kisnyugdíjukból, is kötelezhetők eltartásukra;
• a betegek, hiszen napról-napra szűkülnek a társadalombiztosítási ellátottsági szolgáltatások, a támogatott gyógyszerek;
• a szociális segélyezettek, hiszen már nem tud megszűnni a pénzbeli ellátásuk, mert már régen megszűnt;
• a negyven százalék létminimum alatt élő, hiszen egyre többen lesznek;
• az árokpartjára lökettek, hiszen úgyis otthagyják őket;
• a középosztály béliek, hiszen egyre jobban leszakadnak, egyre mélyebbre süllyednek;
• a pedagógusok, hiszen már gondolkodniuk se szabad;
• a ligetvédők, hiszen úgyis kivágják a fákat;
• a demokraták, hiszen látják, hogy mi következik!
Szóval: „Ne féljetek, harcoljatok!”
Hiszen NEMZET vagyunk, egy nagy család, csak éppen azt nem tudjuk, hogy az mit is jelent: mitől lesz NEMZET-té egy nemzet, mi kell ahhoz, hogy azzá váljon? Hiszen: felelősség, szolidaritás; egymás, a nemzet tagjainak kölcsönös felkarolása – ezek ismeretlen, se nem támogatott, de még csak nem is tűrt, hanem tiltott igék a mai Magyarországon!
Hol vagyunk MI 15 millió magyar NEMZET-e?
Hát: „Ne féljetek, harcoljatok!”

2016. 07. 25.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük