Tűzijáték: a Ti bayerzsoltitok…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×


Kitüntették. Indokolták. Magyarázták. Megvédték. Meggratulálták. Visszaadták.
Mert Magyarország ünnepel.
Most (is) így ünnepel.
Kitünteti azokat, akiket arra érdemesnek talál. Amilyenek a kitüntetettjei, olyan az ország; pontosabban: amilyen az ország hatalma, olyan a kitüntetettje is! Ez már csak így van. Mert „Magyarországból »bűz árad«”, írja – no, nem „… valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff…” –, hanem maga a „keresztes lovag”, aki szerint „… a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik…”, írja „írói munkássága részeként”; az ízes magyar beszéd tehetséges nyelvművelője, a „Te baszd szájba a geci proli kurva anyádat, aki kisfröccsért kutyát szop a kocsma előtt, tetves proli!” megfogalmazója és megírója; aki szerint Ferenc pápa „… vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember…”.
Most így ünneplünk!
Közben íródnak az újabb és újabb „Tűrhetetlen”-ek! Az iszonytató tömegről, amely föltüzelve ítél, s amelytől undorodni kell. Meg persze manipulálni, hergelni, uszítani, gyűlöletre oktatni, ahogyan azt a „Ti bayerzsoltitok” teszi. Folyamatosan. Mert Ő „… ki tudja és ki meri mondani azt, amit a legtöbb ember gondol… „.
Persze nem ezért kapta, pontosabban: az indoklás másról szólt! A Miniszterelnökség szerint ugyanis: „A Gulágokban elpusztultak emlékét őrző közösség indítványozása alapján, Bayer Zsolt, számos nemzeti ügy feltárása, illetve képviselete terén, különösen a GULAG rabtelepein fogvatartottak sorsának és az erdélyi magyarság életének hiteles és méltó bemutatása tekintetében végzett újságírói tevékenysége elismeréseként kapta megérdemelten a Magyar Érdemrend lovagkereszt kitüntetését.” 2016-ban. Ezért.
Most így ünneplünk!

2016. 08. 22.
ui: 2016.08.22. 11 óra 34 percig 18-an adták vissza kitüntetésüket…

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük