Híveimhez…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×


Híveim!
Nagy pusszancs és ökölrázás mindenkinek!
Eljöttem hát, közétek, ide le hozzátok, az istennek a háta mögé, de mégis közelebb hozzá, mert most itten van a világnak az eleje meg a közepe: Jászberénybe’, Csömörön, Bőcsön, meg mit tudom én még mi mindenhol, ahová le kell mennem, mert most a HAZA HÍVÁS-áról van szó, hogy egyebeket-mást indításként még ne mondjak.
Mert most nagy HÍVÁS van, amire mindenkinek tennie kell, nem is kis tétet, ez nem lehet vitatás tárgya. Pedig van ám vitatás, a gaz nihillesek oldaláról, de majd teszünk róla, akarom mondani: róluk. Most sorsfordító napok, sőt évezredek elébe nézünk, és nagyot botlunk, ha nem vigyázunk magunkra, ezért vigyázzunk, mert „milyen szegényes, elhagyott/ilyenkor innen a Logodi-utca…”, még a Logodi utcánk se lesz a mi Logodi utcánk! Szóval: fújjad Lél megint a kürtödet, s ha kell, sújts is le a gaz koponyájára vele!
De jó, hogy látlak benneteket!
Mert most „Láttyátuk feleim szümtükkel mik vogymuk…”, hogy ne legyünk „Isa pur es chomuu..” ízibe! Mert most a helyzet megint helyzetes; a fellegeket fejünk fölül rögvest el kell zavarnunk, a szelek járását meg kell változtatnunk, az istenek haragját más Wi-fi hálózatra kell csatlakoztatnunk; sőt, és nem utolsósorban, hanem éppen ellenkezőleg: a gaz migránsokról kell cselekednünk, hogy most már kezembe vegyem az ostort is suhintásra lendítsem és belevágjak a legeslegközepébe.
Szóval feleim, azért vagyok itt, mert megint csináljuk ezt a kampány-dolgot, hiszen már befejeződött a foci Eb és az a nagy Olimpia is (amit mi is meg akarunk rendezni: kerül, amibe kerül; lesz, ami lesz; ha arról ’kódulunk’ is), úgyhogy újfent lett elég időtök a brossúrák és a szájatok tépésére. És hát látjátok, itt vannak, ezek a kerítéseink előtt tébláboló, ide-oda vándorló jöttmentek, akiknek az ijesztése már nagyon is ijesztő! Meg aztán vannak ezek a brüsszeliek is, akik magasról „Manneken Pis”-álnak ránk, meg a mi nagy népi hurránkra is. Eztet’ aztán már nem hagyhatjuk annyiba’!
Ezért aztán elrendeltük a népnek az ő megszavaztatását. igen is, meg nemileg is!
Úgyhogy figyeljetek rám, aranyoskáim!
Mostan a helyzetnek az értékelése következik, mert a bevezető már meg is volt: most már nem kell sokáig itt főnötök a melegben, mert bezártuk az ablakokat is, hogy ne csak a szellő, a friss levegő, de még az illetéktelenek se nehogy behatolásba fogjanak.
Veszélyben vagyunk, méghozzá annál is nagyobba’! Mert hát képzeljétek el, ezek a tengeren is átkelők „már az interneten is veszélyt jelentenek” lányainkra, mert bejelölik őket azon a Facebookos akármin, a franc tudja, mi az, ne is kérdezzétek, majd jól megadóztatjuk; a lányaink meg nem tudják, hogy ezek olyan bigámisták, hogy csak, na! Ne hagyjuk, hogy az ártatlan kicsinykéink ki legyenek téve mindenféle visszajelölési csábításnak!
Javaslom, hogy töröltessük a visszajelölési gombot!
Aztán föl van írva nekem, ide a jegyzeteim közé, ez a demográfiai és népesedési izé, hogy most már megint jó lenne, ha a hálószobát nem csak alvásra használnátok. Még CSOK-ról is lehet szó. Mert tudjátok, ezek jönnek, mint a sáskák, „lehet, késleltetjük az elmúlásunkat erről a Földről, de előbb-utóbb jönnek más népek, és be fogják népesíteni a Kárpát-medencét, egész Európát”: úgyhogy harcostársaim: nagyon gyorsan, az se baj, ha gyorsan, de sokasodni kell! Vagy, ha nem akartok, vagy nem megy, akkor szavazzatok, hogy ezek ne jöjjenek ide be!
Aggódó bajtársaim!
Ne aggódjatok! Mert bár minden okotok meg lenne rá, de mi együtt vagyunk veletek a bajban is: ne csüggedjetek! Mert ugyan a bevándorlás összefügg a terrorizmussal, ahogyan azt Kocsis polgármester úr napközi’ tanárnénije is mondja, de előtte is volt, utána is lesz, kívánság szerint! És gondoljatok arra: a terror hatásos fegyver mindenki kezében (de ezt itt most nem fejtem ki bővebben, mert a madárnak is szárnya van, ahogyan a falnak is füle).
Éberség, értitek: éberség! Mert itt vannak ezek a terminátorok, például ez a Gyurcsány is: nem az a baj vele, „hogy van véleménye…, hanem, hogy nem tartja magában”, aztán még követői is akadnak. No, ezt azér’ már mégse nem! Szidjátok, ahol csak tudjátok, ócsároljátok, ahol csak lehet; mert persze igaz a mondás: „Ne hazudj, ne lopj, ne csalj, ne igyál”; de Gyurcsány kivétel, azt hazudhatsz róla, amit csak akarsz! Meglásd: a mennybe jutsz!
Híveim!
Érzem, hogy mára már elég lesz ennyi, a meleg csak nem akar enyhülni. Most egy jó viccet kéne elmondanom a forgatókönyvem szerint, de már cserepes a szám, és a Józsi, a sofőröm is integet, hogy indulnunk kéne, mert nem érünk haza a Szulejmánra.
Úgyhogy: legyen veletek a jóakarat.

2016. 09. 16.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük