Nem következik…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

„Calais-nál éppen most vertek össze egy magyar kamionsofőrt. A magyar kamionsofőr (fehér, európai, keresztény bennszülött) nem fehér, nem európai, nem keresztény támadóknak esett áldozatul.” – írta a lovagrendes, lovagkeresztes, búsongó-nagymagyar jegyzetében. „… Calais-nál ma rettegő fehér, európai, keresztény bennszülöttek vannak, és fekete (arab) muszlim hordák, szabadcsapatok, falkák, kondák, csordák…” uralják a terepet.
Kaposvárott kedden este egy „kamasz fiú testével próbálta megóvni anyját a késével fékeveszetten hadonászó (nem migráns, nem muszlim, nem afgán, lehet folytatni, hogy még ki nem) férfitől, de hiába: apja őt bordán szúrta, anyját pedig halálra döfködte a pengével…” – írta meg több internetes portál is. „Még elgondolni is rettenetes, mit élhetett át Sz. Szilveszter (17) és testvére Napsugár (14) végignézve, hogyan végzi ki édesanyjukat, Andreát apjuk, István (†42).” – folytatódik a hír.
Az ötös számú FIDESZ-tagkönyv tulajdonosának, „az addig lőjetek, amig el nem fogy a lőszer” kimondójának megverték a fiát. A rendőrségi közlemény szerint, ami nem egyezett a szabadszájú blogger-író leírásával, „A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. szeptember 8-án 1 óra 20 perc körül Budapesten a VII., Wesselényi utcában egy négy fős társaság egyik tagja keveredett szóváltásba a sértettel, aki korábban azt nehezményezte, hogy a társaság tagjai az autójára rákönyököltek. A szóváltás hevében a társaság egyik tagja a sértettet több alkalommal megütötte, aki ennek következtében könnyű sérüléseket szenvedett.” A tettest (nem migráns, nem muszlim, nem afgán, lehet folytatni, hogy még ki nem) 24 órán belül előállították. Bayer cigányokat is vélelmezett a támadókban.
P. Zsolt (Pécs) 20 esztendős lányát „szexuális szándékkal megtámadta, súlyosan bántalmazta és kifosztotta” egy (nem migráns, nem muszlim, nem afgán, lehet folytatni, hogy még ki nem) férfi, akit a „Kaposvári Járásbíróság – nem jogerősen – 12 év börtönre” ítélt.
„Csütörtökön fiatalkorú aktivisták szóváltásba keveredtek egy taxissal a szentendrei HÉV-végállomáson, aki később az általuk kiragasztott plakátokat tépkedte. Amikor odamentek hozzá, a férfi rögtön támadólag lépett fel és a kamerázó aktivistát megütötte, aki a földre került. A taxis (nem migráns, nem muszlim, nem afgán, lehet folytatni, hogy még ki nem) ellen eljárás indult.
Mindebből nem következik, hogy a magyar apákat; a Pesten, Pécsett élő magyar férfiakat, a magyar taxisokat egyszer és mindenkorra fel kéne számolni, ahogyan azt a magyar kormány liblingje, szó-csöve kívánja: „Felszámolni, egyszer és mindenkorra, bárhogyan, megalkuvás és kompromisszum nélkül, hogy a fekete (arab) muszlim horda elhiggye végre…”

2016. 09. 25.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

3 thoughts on “Nem következik…

  1. Radnai Józsefné

    A baj az, hogy még mindig kevesen férnek hozzá az ilyen és ehhez hasonló elemzésekhez! Én álltalában elolvasom őket, de engem nem kell meggyőzni a leírtak igazságáról, mert egyet értek!

    Válasz
  2. Radnai Józsefné

    Ma kaptam egy levelet a ÚN. Tájékoztatási Hivataltól, helyesbítek a Magyar Tájékoztatási Központtól.
    Ki kérte, hogy küldjenek nekem ilyet? Én nem! Én felnőtt vagyok már , remekül eltájékozódom a világ dolgaiban és nagyjából mindenről meg is van a véleményem, amihez senkinek semmi köze!
    A saját költségemre pedig ne akarjanak további tájékoztatást adni, mert, köszönöm, de nem kérek belőle!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük