Kitüntetés…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ünnep lesz. Ilyenkor záporoznak a kitüntetések, aki jó helyen áll, azt eltalálják vele, ami aztán olyan, de olyan dicsőséggel jár…
Kitüntették. Az operatőrt is. A László Petrát, tudjátok: a menekülő kisgyereket és az apját fölrúgó, bátor magyar honleányt is. Ahogy korábban a mocskos-szájút is kitüntették. Ismeritek: az ötös párttagkönyv (vagy a hatos, lehet, hogy a hetes, ki tudja ebben a rohanásban) tulajdonosát is. Aki gyakran zsidózik egy jót, akinek általában 18 éven felülieknek karikával jelennek meg az írásai. Aki aztán megígérte, hogy többet sohase, de azóta is, ugyanúgy. Ahogyan a Wittner is megkapta, amit megkapott. Meg a Bencsik is, meg a Schmidt Mária is. Ők a példaképek! A minták. A gyerekeink előtt fölmutatott erkölcsi nulla pontok, vagy kiinduló pontok, a kutya tudja, hogy kell ezt ma megírni. Őket kell utánozni, követni – ez a magyar kor szava, az Új Egység üzenete.
De ne aggódjunk: szerencsére van még utánpótlás! Gondoljatok csak a gázszerelők gyöngyére, a Mészárosra, az új közgazdaságtan megteremtőjére, a Matolcsyra, vagy a helikopteres kis Rogánra, hogy Vajnáékról el ne feledkezzek, vagy az asszonyverő Knézyt ki ne felejtsem.
Ünnep lesz. Ilyenkor záporoznak a kitüntetések, aki jó helyen áll, azt eltalálják vele, ami aztán olyan, de olyan dicsőséggel jár.
Csak agyon ne üsse…
2016. 10. 18.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük