A gázszerelő újságot vett …

0 Flares Filament.io 0 Flares ×


Hivatalos. Megvette. A földek, a stadionok, a szállodák mellé már újság is van.
A volt-tulajdonos cég azért döntött a Mediaworks azonnali eladása mellett, mert sokan érdeklődtek iránta, és mert a „Népszabadság kiadásának ideiglenes szüneteltetése kapcsán (amelynek megszüntetése egyszer sem merült fel reális opcióként), félrevezető és rosszhiszemű híresztelések láttak napvilágot”. Hozzátették, hogy a vevő, az Opimus Press a Népszabadság kiadásának felfüggesztését követően tett ajánlatot, és végül azért rá esett a választás, mert kinyilvánították azon szándékukat, hogy hajlandóak a felfüggesztett Népszabadság általunk tervezett újraindításának lehetőségét komolyan megvizsgálni. (MTI hír)
A profi eladó, aki gazdasági okokból, mostani nyilatkozata szerint a megszüntetésnek még csak a gondolata nélkül, függesztette föl a lap kiadását. Mert Ő gazdasági szakember. Meg már akkor tudta, hogy van vevő az újság megjelenése nélkül is. Na, most akkor: vagy a vevő a hülye, hogy mégis megveszi, vagy az eladó, aki leértékelődött lapot ad el.
Vagy egyik sem. Hanem mi vagyunk hülyének nézve! Hogy nem vesszük észre: ez így van megbeszélve, lezsírozva, akár még a legfelsőbb szinttel is elfogadtatva. Hogy még tovább gondolkoznak. A megjelentetésen. Amikor már a vevő-gázszerelő nyilatkozott is, hogy ezzel az aktussal fejeződik be a rendszerváltás. De most gondolkodik. Az újra-indításon.
Neba’meg!
(Testvérkém, fölakaszthatod magad) Gerilla együttes

2016. 10. 25.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük