„SZABADON LEHET RUGDOSNI ORBÁN VIKTOR FEJÉT”

0 Flares Filament.io 0 Flares ×


Fölmentették! Jogerősen! Másodfokon is! Már az MTI is megírta. Tehát: „SZABADON LEHET RUGDOSNI ORBÁN VIKTOR FEJÉT”! Legalábbis ez a főcíme a Magyar Idők tudósításának!
Pedig – annak idején, 2013 szeptemberében, hm, már három éve – micsoda ramazúri lett belőle. Micsoda balhét kreáltak a tiltakozásból! Hogy a demokratikus erőknek, a Millának a közös alternatív köztársasági elnöke focizott az áldott (imádott, haza-megmentő, drága, szeretett, mindenek felett álló – a választást az olvasóra bízom) Orbán hungarocell fejével. A Clark Ádám téren. Sok-száz (egyesek szerint ezer) ember előtt, még a Bajnai is ott volt, föl is szólalt; igaz, utána elment. „„Ássuk el!” „De szép látvány volt” – katartikus hangulatban döntötték le Orbán Viktor kétméteres hungarocell szobrát” – szólt az index tudósítása az eseményről. Milyen emelkedett volt! Különösen az a pillanat, amikor fölhangzott a „Bazmeg” – című dal; „a „Baszd meg az MSZP-t meg a Gyurcsányt!” részt kihagyva csak azt énekelték …, hogy „Baszd meg az Orbánt!”
Ez már majdnem lázadás volt. Uszítás, gyűlölet keltés, felhívás, szinte rohanás a forradalomba! Jesszusom: mi történik ebben az országban, ahol ilyenek a demokratikus erők, hogy rugdossák a hungarocell fejeket – sápítoztak a kormánypárti képviselők, újságírók, szimpatizánsok. Inkább kukákat borogattak volna; vagy a Baló autóját gyújtották volna föl megint; esetleg egy használt tankot kötöttek volna el – gondolták mélabúsan emlékezve a régi szép időkre. Mert az rendben volt; mert a Gyurcsány háza előtt, a gyerekei szeme láttára lehet; de egy hungarocell fejjel ezt csinálni – sírták tele az étert és követelték a börtönt! Azonnal lett följelentés, nyomozás, idézés, gyanúsítás, rabosítás és a többi…
És akkor most, három évvel később, a rohadt életbe’ a Handó Tünde féléknek, most kiderül, hogy nem is volt bűncselekmény, se garázdaság, még csak egy kis csendháborítás se! Fölmentik az alternatív manust! Akkor legalább írjuk azt, hogy „SZABADON LEHET RUGDOSNI ORBÁN VIKTOR FEJÉT”, ezzel minimum fölhergeljük a mieinket, a zOrbán-hívőket, az érvénytelen eredményeseket, az egyharmaddal kétharmadosokat!
De a rohadt életbe’: mégis csak coki van!
Fölmentették!
Legalább nem mehetnek Strasbourgba!

2016. 11. 24.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük