Alja…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Sírásig alázta Kovács Ágit Hosszú Katinka férje?” – olvasom az újságnak nevezett kiadvány szalagcímét (2016.12.12. 07:15), amit a „szövetséges” szenny-laptárs rögtön, talán egy fél órával később át is vett, „Elborult Shane Tusup agya, megalázta Kovács Ágit” – indítással. Az alaphír egy „állítólag” bevezetéssel indul, ami egy szemtanú(?) nyilatkozatán alapul, aki a Bors állítása szerint „nem szerette volna vállalni a nevét”! Ez, mármint az állítólagos szemtanúság mégis elég volt ahhoz, hogy újra induljon (folytatódjon) egy kreált műbalhé, a fene tudja ki mellett és ki ellen. Azt meg aztán végképp nem tudjuk: mi a francnak van ez az egész: talán elterelésnek, talán a Gyárfás (Shane, Hargitai) lejáratására, vagy talán kell egy fideszes segg alá elnöki széket tolni és ahhoz ez lenne a megoldás?
Ki tudja? De most már – nap mint nap – olimpiai bajnokok, felelős szakemberek, üzletemberek sározódnak be, aljasodnak le, úgy lesz szar az egész, ahogy van. Már a győzelmeknek, mármint Hosszú Katinka győzelmeinek se lehet felhőtlenül örülni, mert vannak, akik nem akarják!
És akkor eszembe jut egy múltheti felmérés: a Facebook-használók az álhíreket 75%-os arányban hitték el!
Nem véletlenül használják is ezt a választásoknál, a népszavazásoknál.
Szóval, más szavakkal: a bulvár, az álhír, a hazugság terjesztése mára meghatározó politikai tényezővé vált!
Egy sör, nem is kell, hogy hideg legyen; egy fotel, egy tv-távkapcsoló, a háttérben az asszony főzze csak a csülkös-babgulyást, a gyerek a másik szobában halkan játsszon: ennyi pontosan elég, nem is kell több. Sőt: nehogy olvasni kelljen, gondolkodni, utána érdeklődni, megvitatni; a frászt; csak a sört lökd ide, meg a Borsot!
Azok a hülye tanárok, meg az a hülye PISA!

2016. 12. 12.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük