Magyarország erős …

0 Flares Filament.io 0 Flares ×


Bayernek elege lett, Orbán faszagyerek, Vona-dömping az ATV-n, talán ennyi is elég lesz, hogy jókedvre derüljek, tele optimizmussal gondolkodjak e: mit is kéne venni a gyerekeknek, unokáknak karácsonyra. Közben a háttérben büdösen, úgy a gyomor legmélyéről fölböfög a „TÁRSADALMI HIRDETÉS”, mi milyen erősek is vagyunk. Mint 2006-ban, hogy „rosszabbul élünk, négy éve”; csak most pont fordítva, most erősek lettünk! Mint a rövidpályás úszó VB-én: ott is, az éremtáblázaton, az USA mögött közvetlenül mi következtünk, micsoda csoda, világraszóló eredmény! Ja, hogy a Katinka egyedül is második lett volna, nélküle meg huszonkettedik a magyar csapat, az kit érdekel: Magyarország erős!
Hát: ha hazudni kell, ám legyen, nem nehéz!
Szóval: Bayernek elege lett. Már Ő se bírja a kiképzést. Aminek pedig Ő a kitalálója, aminek Ő a védjegye, az apja, a reklámarca! Ami fantasztikusan működik, amikor Ő mondja meg, Ő írja meg, hogy ki legyen az alany. Az érintett meghurcolt, az áldozat! Mert akkor az rendben van. Akkor mindent szabad: gyűlölni, uszítani, zsidózni, lemenni a pöcegödör aljára is akár. De nehogy má’ a nyúl vigye a puskát; nehogy má’ az „orsós” írja meg a tutit, a „az”, a büdös, taknyos, féreg zsirnyákja „@urva-anyázza” le a becsületes, keresztény, gyűlöletmentes, békés, befogadó magyart: húzzon el a pi@ába; akkor inkább le kell tiltani a kommentelést! Így, karácsony előtt, a nyitottság és az illiberalizmus nevében!
És különben is: semmi nem úgy volt, semmi nem úgy történt, nem is ő írta, nem is ő mondta, még csak nem is hallott róla. Ilyet csak az a sok rohadt „Sorosista” állíthat! Mert a „Sorosozás” sem zsidózás ám, pláne nem az, ha azt a regnáló miniszterelnök, Orbán Viktor gyakorolja és kiáltja bele a világ és az „erősödők” pofájába. Neki és hasonszőrű politikus és zsurnaliszta társainak esze ágában sincs ilyenre, még csak gondolni sem. Persze nem árt(ana), ha ezt mindenki „jól” értené, és aszerint is cselekedne! Mert itt kérem jövőre „lázadás” lesz, mert 2017. a lázadásé lesz, megláthassa majd mindenki, akinek van egy kis esze, meg szeme az ilyesmihez. Mert beindult végre valami, nem csak a stadionok épülnek, meg a Vizes VB „szimbóleuma”, a Dagály, már közel egy százasért, no nem fémszázasért, milliárdért! Mert eljött végre az idő, az erősek ideje, a „self-made” -ek, az egyszerű emberek, a Trumpok kora: akik megváltoztatják, amit meg kell változtatni: kiverik ezt az aberrált liberalizációt, mint a Simicska tv-k helyére lépő csatornákon teszik a pornókirálynők.
Hát: ha hazudni kell, ám legyen, nem nehéz!
Mert most az erőpolitikáé a jövő! Nem véletlen: nem ünnepeltünk Nemzeti ünnepet december elsején, erősítjük meg a hadsereget, járőrőzünk a határon, tárgyalt Tiborcz István azzal az „ujjlenyomat-nélküli” figurával, vett TV-t a legendává vált gázszerelő. Itt és most „regionális erőközpontokat” kell létesítenünk, mert ez kell nekünk, és képesek vagyunk rá!
Hát: ha hazudni kell, ám legyen, nem nehéz!

2016. 12. 16.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük