Üzenet: csináljátok …

0 Flares Filament.io 0 Flares ×


„Törjük össze őket
Beöltözünk fekete ruhába.
Maszkot a fejre és
gyorsan lerendezzük.
1 percbe se telik.
Baseball ütő elég lesz.
Kéztörés, oszt cső
Azt sem tudják kik voltak.”
Egy rendőr
bejegyzése a Facebookon

2014 nyarán, „…egy északkelet-magyarországi településen négy közmunkást összesen 7-10 maszkos, felfegyverkezett, terepmintás egyenruhát viselő kigyúrt férfi brutálisan szétvert…”, miközben „Megdöglötök büdös cigányok!” kiáltásokat skandáltak. A háttérben a Betyársereg félelemkeltő hada is fölsejlett, akik „barátjuk” megsegítésére szerveztek a faluban egy demonstrációt, nem titkolva azok ellen, akik „genetikai programjukból adódóan nem tudják betartani egy normális társadalmon belül az általános magatartási szabályokat”.
2017. március 24-én az Egri Törvényszéken végre(?) megszületett a másodfokú ítélet: 2 évi, 4 évre felfüggesztett szabadságvesztés! A támadást irányító elkövetőnek, aki részben, mint tettes, részben mint fölbujtó szerepelt a cselekményben. Halmazati minősítés mellett is a Bíróság megítélése szerint ez a büntetés a kialakult joggyakorlat értelmében arányos és jogszerű.
Értitek?!
Ennyi: felfüggesztett szabadságvesztés!
Közben folyik a vita (dehogy folyik, csak úgy írom, mert remélném, hogy megindult valami beszélgetés-féle) arról, hogy az alapjövedelmet miért nem lehet bevezetni Magyarországon. Nem arról, hogy miért kellene, lehetne, lenne értelme bevezetni, hanem arról, hogy miért nem lehet bevezetni! Ugye ez is világos? Már a magyar miniszterelnök, ki ne tudná Orbán Viktor is megnyilvánult a kérdésben, és azt találta mondani: „Magyarországnak az etnikai viszonyai is bonyolultak, tehát ez nem egy olyan egyszerű kérdés, de mind az ország adottságai, mind a munkaalapú versenyképesség logikájából tekintve ez egy teljességgel elképzelhetetlen program”!
Így. Ilyen egyszerűen. Sallangmentesen. Minden mellébeszélés nélkül. Cigányozott egy jót! Persze egy fokkal kulturáltabban, mint a Betyársereg.
Akkor mért csodálkozom mégis az ítéleten?!
Aztán olvasom a hírt: a magyar kormány egyik szócsöve, az Alapjogokért Központ szerint „… megfontolandó, hogy Magyarország kilépjen az emberi jogi egyezményből…” Mert azok nem konformok a magyar joggal, meg a magyar migránsozással, meg mindenbe beleszólnak, meg különben is: olyan Soros szaga van az egésznek!
Aztán tegnap este Lisszabonban megint kitettek magukért a fiúk, a drága magyar legények, a focirajongó, lelkes, (majdnem) mindenre kapható, a TV székház megostromlásától sem rest szurkolóink, akik úgy tudják énekelni a magyar Himnuszt, hogy rá sem lehet ismerni. Mert tegnap este megint fölzúgtak a „Cristiano homoszexuál!”, „Utálunk, szar Románia!” rigmusok, megint láthatóvá vált a „Sosem feledünk!” fölirat.
Aztán jött a pofára-esés, a kijózanodás-nélküli lerészegedés.
És a hülyítés folytatódik tovább, hiszen a követők száma nem csökken! Sőt, a közvélemény-kutatások szerint emelkedik!
Akkor hajrá!
Hiszen a Facebookról sem őket tiltjak ki!
Hiszen a Flórinak is szabad!
Hiszen a Bíróság is csak fölfüggesztettet ad, és az igazi ötletgazdát el se meszeli…

2017. 03. 26.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük