STOP SOROS – STOP ORBÁN!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×


Társadalmi vitára bocsájttatott!
Nyilvánosságra hozták!
Egyre nagyobb a fröcsögés, a zaj, az uszítás körülötte!
A horgász-verseny még nem indult el, de már a beetetés zajlik!
De itt nem a halaké: a nézőké!
Szóval már olvasható. Már véleményezhető: megint a szokott módon, nem hivatalosan, nem számon kérhetően, nem törvény által meghatározottan.
Hanem csak úgy: hivatkozásra! Hogy a válaszolók(?) 100%-a támogatja!
Először arra gondoltam, gyerünk neki tételesen: hol írtak hazugságot, hol alkalmaztak csúsztatást, hol érhető tetten a gyűlöletkeltés. Aztán arra is, érdemes lenne összevetni az uniós joganyaggal, vajon kiállná-e a próbát?
De hiszen ez egy silány propagandaanyag!
Hiszen ez Magyar Idők színvonalát is alig elérő, 18 oldalas iromány „csak” hadovál, kiabál, riogat: „vészhelyzet” van, illegális(?) bevándorlók tömegei ellenségesen és fenyegetően támadnak a határainkon, nemzetbiztonsági veszélyezettség van, meg kell védeni a kultúránkat, asszonyainkat, csecsszopóinkat, már megint „hí a haza”, harcolnunk kell a fennmaradásunkért! Már repülővel is jönnek(?), tűzön-vízen át, mi lesz még itt?!
Hát persze: vannak nekik segítőik is! Az egész világon! Európában is! Csak MI tartunk ki!
És akkor végre megvan, már itt is vagyunk a belső ellenségeknél, az árulóknál, az ötödik hadoszlopnál, a Dreyfus-oknál!
Őket kell megjelölni, megalázni, ellehetetleníteni!
Sokadszor regisztráltatni őket, még sárga csillag nem kell ; különszámlát előírni számukra, még vagyonelkobzás nincs; aláíratni a külföldi támogatóval, ha a számláról fizetni akarnak; „holnaptól” kitiltani őket a határról, aztán holnapután már jön a karantén?
Először arra gondoltam, gyerünk neki tételesen: hol írtak hazugságot, hol alkalmaztak csúsztatást, hol érhető tetten a gyűlöletkeltés. Aztán arra is, érdemes lenne összevetni az uniós joganyaggal, vajon kiállná-e a próbát?
Nézem, ahogy vigyorognak. Ahogyan szemlélik a világot, hogy minden az övék. Ahogyan arra gondolnak: nekik mindent szabad! Ahogyan a magabiztosságuk erőszakossá, gátlástalanná teszi őket! Már semmi sem számít!
Újra itt van…
2018. 01. 21.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük