Intézkedési terv pártunk közelmúltban feltárt gazdálkodási-pénzügyi hiányosságainak a kijavítására

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ász által bevizsgált javaslat valamennyi ellenzéki párt számára (tervezet)
(szerző: Mászáros & trsa)

Az elmúlt hónapban befejezte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) pártunknál (ide minden párt a saját nevét írja be, a szerző útmutatása) a vizsgálatait és gondos, felelősségteljes, a megbízó által elvárt hiányosságokat, szabálytalanságokat találtak gazdálkodásunkban. A magyarországi alkotmányos és demokratikus rend megőrzése és erősítése érdekében, figyelemmel a független, mindenféle befolyástól mentes Állami Számvevőszék igen tisztelt és nagyra-becsült (már nem Fidesz képviselő) Domokos László elnök úrnak megszívlelendő és jobbító (nem a párt) ajánlásaira pártunk központi bizottsága (ide minden párt a saját a saját legfelső döntést hozó testületét írja be, a szerző útmutatása) a következő Intézkedési tervet fogadta el:
1. Pártunk (ide minden párt a saját nevét írja be, a szerző útmutatása) minden bérleményét a mai nappal fölmondja és fölveszi a kapcsolatot Mészáros Lőrinc gáz-, szálloda-, autópályaépítő-, és labdarúgó akadémia üzemeltető nagyvállalkozóval annak érdekében, hogy Tőle közvetlenül, vagy valamelyik vállalkozásától közvetve béreljen irodát, amelyet Mészáros úr által választott bérlőkkel versenyezve, mint a legmagasabb árat ajánló fogunk elnyerni.
2. Pártunk (ide minden párt a saját nevét írja be, a szerző útmutatása) ezennel írásban vállalja, hogy szükség esetén Felcsúton bérel ingatlant, ahova minden infrastruktúráját elköltözteti.
3. Pártunk (ide minden párt a saját nevét írja be, a szerző útmutatása) tudomásul veszi egyúttal, hogy Mészáros Lőrinc gáz-, szálloda-, autópályaépítő-, és labdarúgó akadémia üzemeltető nagyvállalkozó építi be az ingatlanba az informatikai és kommunikációs rendszert, amely közvetlenül Rogán Antal stábján keresztül létesít kapcsolatot a külvilággal.
4. Pártunk (ide minden párt a saját nevét írja be, a szerző útmutatása) Tiborc & Récsöl gmk-t bízza meg a bérlemény világításának a megtervezésével, pályáztatásával, kialakításával és az OLAF szervezettel történő utólagos egyeztetéssel.
5. Pártunk (ide minden párt a saját nevét írja be, a szerző útmutatása) elfogadja Habony & trsa ajánlatát, amely szerint mellékhelységekben, pincékben és barlangokban biztosít Pártunknak (ide minden párt a saját nevét írja be, a szerző útmutatása) plakáthelyeket az elkövetkező 50 évben.
6. Pártunk (ide minden párt a saját nevét írja be, a szerző útmutatása) tudomásul veszi, hogy ezt a pontot utólag majd Domokos László elnök úr személyesen tölti ki meghatározva a még szükséges tennivalókat.
Pártunk (ide minden párt a saját nevét írja be, a szerző útmutatása) tudomásul veszi, hogy jóváhagyás előtt a miniszterelnök láttamozza az Intézkedési tervet.
Felcsút, 2018.02.09.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük