Hivatkozás
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

„Zártkapus UEFA-döntés után utánpótlás-játékosok biztatása mellett játszhat a válogatott”!

„A magyar szövetségnek zárt kapuk mögött kell megrendeznie az Azerbajdzsán elleni október 13-i hazai Eb-selejtező mérkőzést, illetve mintegy 20 millió forintos büntetést kell befizetnie az UEFA-nak… az ellenőri jelentések felvételekkel dokumentálták, hogy a nézőtéren több alkalommal, tömegesen kiabáltak cigányozós, „szar Szlovákia” és más gyűlölködő rigmusokat. A döntés során visszaesőként bírálták el a fegyelmi vétséget, mivel az elmúlt öt évben többször is el kellett járni a magyar szövetséggel szemben a nézőtéri rasszista magatartás miatt.”

Eddig az MLSZ oldalára fölkerült hír.

Meg az is, hogy az MLSZ is, a játékosok is kérték a szurkolókat, szinte könyörögtek nekik, hogy rendes magyar emberekként szurkoljanak azon a meccsen.

És ők „teljesítették a kérést: rendes magyar emberekként szurkoltak. Ahogyan arra a „magyar nemzeti kormány”, annak miniszterelnöke, kereszténynek mondott vezető politikusai és koalíciós pártjai nap mint nap tanítják őket.

De mire is? Hát arra, hogy a magyar különleges, már a miniszterelnöke is Európa DNS-hordozója! Hogy Magyarország gazdasági növekedése mindig nagyobb lesz, mint Németországé. Hogy a magyar Európa bástyája, megmentője és motorja is! Meg hogy itt nem lesz keveredés, meg illegális bevándorlás, de lesz új magyar középosztály, meg aki nem dolgozik, az annyit is ér, hogy a hajléktalanság nem állampolgári jog! (Meg többi, hasonló baromságra, de ez kihagyva.)

Csoda-e hát, hogy az a szegény szurkoló, amikor kimegy – feketébe burkolódzva, begyakorolt rigmusokat skandálva, végre fölszabadult lélekkel, egy-két felessel fölturbózva – a stadionba, hogy a legendáit(?!) megnézze és végre győzelemnek tapsolhasson, engedi magából kitörni a lelke legmélyén lakozó magyarságát?!

Valljuk be: az ellenkezője lenne csoda. Márpedg manapság (sajnos) csodák nincsenek, tehát a szurkolók mindig hozzák formájukat (ha a drága aranylábúak is hoznák). Különben is, „ez belefér”, ahogy azt az illetékes magyar külügyér meg is fogalmazta rögtön: „ennyi belefér”!

Zártkapus lesz a következő meccs. Hogy a magyar szurkoló is megtanulja végre.

De hát itthon nem erre tanítják!

Hiszen a magyar miniszterelnök ma előadást tart a nyíltan az olasz fasiszta konzervatív hagyományok örökösének valló Olaszország Barátai pártnak a rendezvényén; beszédeiben gyakran idéz közismert hírhedt mondatokat; mindenkiben ellenséget lát, aki nem támogatja: ez vajon mire tanít?!

Szóval zártkapus lesz.

És aztán?!

2019. 09. 21. szombat

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük