A SZIJJÁRTÓ…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Megint megszólalt. A keresztény ország külügyminisztere. Mint külügyminiszter, aki külföldön, nemzetközi fórumon megszólal: „természetesen hazabeszélt”, a fideszes választópolgárokhoz szólt. Ne csodálkozz: választás közeleg! Harcba kell hívni a híveket. Azt meg leghatékonabban – ahogy arra a meghalt tanította őt –uszítással lehet. Hát akkor uszított. Ahogy szokott.

A 61. Egészségügyi Világgyűlés (World Health Assembly) a migránsok egészségéről szóló 2008. évi állásfoglalása felhívja a kormányokat, hogy a politikák és programok révén támogassák a migránsok egészségi helyzetét, és „nemzetiség, életkor, vallás, állampolgárság vagy a faji alapon történő megkülönböztetés nélkül” mozdítsák elő az egészség, a betegségmegelőzés, és a migránsok ellátásához való „egyenlő hozzáférést a nemzeti jogszabályok és gyakorlat szerint”.

Más szavakkal: biztosítani kell(ene) mindenkinek (az illegális bevándorlónak is!) az adófizető állampolgárokkal azonos egészségügyi ellátást.

Szijjártó szerint nem! Mert az nem keresztényi magatartás! Ja. ezt nem mondta, erről (most) hallgatott. Ez elfogadhatatlan – mondta a külügyér futsalos, mert elfogadhatatlan.

Mindenki értse, ahogy érteni véli.

Mert rohadt ellenzék, civil, sorosista: akik be akarnak telepíteni, le akarnak bontani, zavart akarnak kelteni.

Értitek? Ugye értitek.

Közben imádkoztatnak gyerekeket a parlamentben az ilyeneket mondó vezetőkért…

2019. 09. 24. kedd

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük