IBOLYÁN INNEN, IBOLYÁN TÚL…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

IBOLYÁN INNEN, IBOLYÁN TÚL
A fővárosi főügyész halált és közröhejt megvető bátorsággal súlyosbítást kért az elvetemült Gulyás Mártonék ellen az Állami Számvevőszék narancssárgára (hallatlan: narancssárgára!) festése miatt.
Ahogyan azt már a korabeli sajtó (közte az MTI, a Pesti Srácok, a 888 megírta, a közizé bemondta) 2018. január 17-én a kora délutáni órákban – arcukat sállal el nem takaró, kigyúrtnak és kopasznak egyáltalán nem mondható, jobboldali szemmel azonnal észrevehető – veszedelmes, a közrendes Fidesz-KDNP(?) tagok és szimpatizánsok nyugalmát veszélyeztető (föltehetően 31 és 59 év közötti), férfiaknak látszó emberek, előre megfontoltan érkeztek a számvevőszék székházához.
Tiltakoztak. Az ÁSZ tendenciózusan az ellenzéki pártokat vegzáló vizsgálatai miatt.
A festés nyomán a műemléki védettség alatt álló épület 1 napon túl viselte a „sérülés-nyomokat”, aminek a meggyógyítása meghaladta (közbeszerzési eljárás nélkül, közvetlen meghívással, vagy éppen azér’ is) a 3,2 millió forintot, nem is beszélve a festékszín meggyalázásáról.
A bíróság az egyik vádlottal szemben 240 óra közérdekű munkát és 120 ezer forint pénzbüntetést, egy másikkal szemben 240 ezer forint pénzbüntetést szabott ki, a többi „elvetemült gazfickót” 3 év próbára bocsátotta.
A fővárosi főügyész enyhének találta a büntetést és tárgyalás tartását kérte.
Közben Simonka György, Tiborcz István, Borkai Zsolt (stb.) boldogan szopogatja whiskyjét: ki itt, ki ott.
A mesének nincs még vége…
2020. 01. 17. péntek

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük