MOST A FACEBOOK A SOROS!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Varga Judit berúgta a motort, tavaszra törvényt ígért (jövőre választások lesznek, ugye tudod), a könnyűlovasság (értsd a kormányzat által fizetett tollnokok) lassú ügetésből elkezdtek vágtázni: jaj neked Facebook!

Hogyan is írta – többek között – Varga „asszonyság” (nem családi segítséggel, még csak nem is családi kölcsönből, ahogyan azt minisztere tette, hanem hatalmas banki hitelből meg csokból építkező, lakást vásárló) Facebook bejegyzésében (még mindig ott van, előzetesen nem cenzúrázta a Facebook névtelen lektora, még mindig nem törölte senki): „Semmi mást nem szeretnénk elérni a nagy tech cégekkel szemben, mint a törvényes, átlátható és ellenőrizhető működést… A szándékos, ideológiai vagy üzleti érdekből történő digitális károkozás Magyarországon sem maradhat többé következmények nélkül!”.

Neked nem jut eszedbe? Mert nekem az, hogy az irreálisan sok közpénzből, a kormány által kinevezettek utasításai szerint működő „közizék”-nek csúfolt televíziók, rádiók, távirati iroda „szolgálnak” törvényeken átlépve, átláthatatlanul és ellenőrizhetetlenül (gondolj csak az MTV Kunigunda utcai székházában történtekre, az utána indult eljárásokra, a Híradók minősíthetetlen riportjaira)! Varga miniszter „asszonyság” ezzel azonban nem kíván foglalkozni. Pedig Magyarországon az így okozott kár nem maradhatna „következmények nélkül”.

Ennek örülni kéne – írta ma „a publicista”, hiszen „… egy hatalmával és monopolhelyzetével pofátlanul és etikátlanul visszaélő külföldi cég szabályozása remek dolog, a Facebook ráadásul lefölözi a hirdetési pénzeket, és szinte alig van olyan internetes újság, amelyik havi több millió, a Facebookon elköltött reklámpénz nélkül képes lenne elérni az olvasóit”.

Érdekes, mintha a magyar kormány nem ugyanezt tenné a fent nevezett, „közizék”-nek csúfolt intézményeiben, de a jól megfizetett publicistának ez nem fáj.

„Láss, ne csak nézz” – szólt annak idején a híres dallam: ma is aktuális: hogy a kormány miért nem látja?!

Persze: jövőre választás lesz Magyarországon, amit lehetett, már megváltoztattak, most a Facebook a Soros…

  1. 01. 28.csütörtök
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük