„BÉKÉT!”

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

„BÉKÉT!”

„Ezt nem fogjuk megengedni. Nem hagyjuk, hogy a baloldal belerángassa Magyarországot ebbe a háborúba. Nem hagyjuk, hogy a baloldal katonai célponttá tegye Magyarországot, célponttá tegye az itthoni és a kárpátaljai magyarokat” – mondta a Jégtörő (de mikor volt ő Jégtörő; mikor zavarta haza ő az oroszokat; mikor mondott ő igazat, hisz csak arra kell figyelnünk, amit tesz; viszont nagyon ott volt a dakota közmondásoknál).

És hogyan lehet kimaradni?

Hogyan lehet a „kimaradással” elérni a „BÉKÉT”?

Ezekről hallgat a Jégtörő vagy olyanokat mond, hogy tárgyalással. Persze. És addig?

Magyarországon nem megy át fegyverszállítmány – ezt is ő mondta. Közben mégis. Mi történt? Kiderült: ez nem „olyan” szállítás. Aztán sem történt semmi. Átrepült fölöttünk egy drón. Aztán még egy. Riadó. Aztán semmi. „Kimaradtunk”.

„Ki vagyunk maradva” – igaz?

„Tehát katonáink – 700-an – a mai napon Koszovóban, a NATO által vezetett KFOR-békefenntartó erőben, Bosznia-Hercegovinában, a NATO szarajevói parancsnokságán, Olaszországban, ahol törzstiszti, logisztikai és hadműveleti jellegű feladatokat látnak el, Irakban, ahol elsősorban az Iszlám Állammal és más terrorszervezetekkel szemben támogatják a helyi védelmi szervezeteket, Cipruson, ahol törzsbeosztásokban, rendész beosztásokban teljesítenek szolgálatot. Megfigyelői feladatokat látnak el a katonák Grúziában és Nyugat-Szaharában, kiképzési, felkészítési feladatokat teljesítenek Maliban, illetve jelen vannak Kuvaitban és Libanonban is.” – írta tegnap Juszt Laci. Nem cáfolták. Nem küldtek rá – mint korábban – rendőrt. A Jégtörő naponta mondja el „öszödi beszédét”, naponta mondja ezt, aztán cselekszik azt!

„BÉKÉT!”

„Orbán jól kezelte az ukrajnai háborút” – mondta Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy bécsi fórumon. Ezt azonnal világgá trombitálták a hírharsonák. Azt már nem: ez megint egy szövegkörnyezetéből kiragadott mondat volt. Helyreigazítás sehol. Csak így tovább, megyünk a lecsóba…

„BÉKÉT!”

Közben jönnek a hírek: ilyen bomba, olyan vákuum-fegyver, már fontolgatja a vegyi fegyvert is., légiriadó volt Ungvárott, egyre közelebb, kifulladóban…

„BÉKÉT!”

Persze a választás „minden előtt”! Neki. Utána a vízözön…

2022. 03. 22. kedd huszonhetedik nap

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük