„SEMMI KÖZÖM…” – SEMMI?!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Megjelent a dal, már a YouTube-csatornán hetvenegy ezer lájkot is kapott (11.22. reggel kilenc óra), Majka és Molnár Tamás dala fut, szárnyal: nagy siker!

 

„Azt beszélik a városban

Egyszer minden megváltozik

Aki ma este ott ül a páholyban

Holnap majd sietve távozik…”

 

Közben Majka nyilatkozik: „Semmi közöm ahhoz, ami a TV2 kapcsán zavarja az embereket”. Mert ő nem akarja magát szembe köpni, hát nem is cenzúrázza dalait. Elénekli. Igaz, nem akkor, amikor, hanem csak jóval később, mert ezek szerint azér’ annyira még ő sem vagány és belevaló-legény a gáton. És továbbra is „bemegyen” a TV2-be, amihez semmi köze. Ahogyan a híres operatőrnek sem volt, mert „nem is értette” a felhajtást.

 

„Büszkén pózolunk az instán

Oroszország meg Dagesztán

Csak a vodka helyett a pálinka megy

Meg tablettás bor tisztán…”

 

Így megy ez mán kis-hazánkban!

 

Vidnyánszky Attila „áthangolja” az SZFE diákjait, hogy „más hangnemet és másik gerincet” képviseljenek. A hallgatók kikérik maguknak. VA a kormányzati fórumon reagál: „jó úton járunk egy szabad légkörű egyetem kialakításában és fejlesztésében, ahol minden egyetemi polgár szorongás nélkül formálhat véleményt”. Persze „a részigazság hazugság!”, de ez VA-t nem zavarja: neki semmi köze a hazugsághoz.

 

„Mert semmik nem vagyunk, csak a színházukban díszlet…”

 

A nem (látható) létező kisebbik kormányzó párt akciót hirdet: „FOGADJ ÖRÖKBE EGY KERESZTET!”, miközben semmi köze a kereszthez, már régen megtagadta a tanításokat, belehazudik a „képébe”, a képedbe. Miközben ugyan még „nem lőnek ránk”, de kegyetlen és véres háború zajlik a szomszédban, itt ólálkodik a közelünkben és arat a halál, neki „az utak mentén álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása” a fontos, a „parizert-far-hátat” keresők le vannak #a@va!

 

„Azt beszélik a városban

Hogy nem tűri tovább az Úr

És igaz lesz, nem csak álmodtad

Reggelre sok fej a porba lehull…”

 

Így megy ez mán kis-hazánkban!

 

„Semmi közöm hozzá, semmi…”, akkor te (is) vagy a semmi…

 

#NER #kereszt #Majka #KDNP

2022. 11. 21. hétfő kétszáz-hatvankilencedik nap

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük