NÉZEM A FOCI VB-T

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Nézem.

Ma tizenegytől huszonkettőig.

Hacsak nem lesz hosszabbítás.

Akkor ma semmi politika.

Csak a gladiátorok küzdelme.

Nekem is „jár” egy kis kikapcsolódás.

A jó-barátaim is ezt ajánlják.

 

És akkor fölugrik Orbán bejegyzése: „A foci nem politika. Ne lássunk bele olyat, ami nincs. A magyar válogatott minden magyar csapata, bárhol is éljenek!”

Egy miniszterelnök nem lehet ennyire (hülye) naiv: nem hiheti azt, hogy amit gondol, az van. Nem az. Még akkor sem, ha ő sohasem hazudott még – se magának, se a világnak. Ha meg hazudik, akkor pláne! Emlékezzünk csak: Gulácsi ne viseljen szivárványos karszalagot. Akkor ő most miért visel „olyan” sálat?!

Aztán fölugrik a szijjártói üzenet: „már csak nyolc magyar űrhajós-jelölt van versenyben”. „Vazze”: hideg van a lakásban, vidéken benzin-hiány, az élelmiszerárak növekedése a legnagyobb Európában, már a trappista sajt vásárlását is korlátozzák, és akkor te magyar űrhajósokról hadoválsz?!

„Vádat emeltek egy kecskeméti nő ellen, aki hamis ajánlóívekkel lett jelölt az országgyűlési választásokon” – olvasom a másik hírt, de megnyugszom, kisebb pénzbüntetéssel megússza.

„Megszavazta a magyar miniszterelnök a szankciókat?” – hallom a Fideszes képviselőkhöz szóló kérdést, aztán a választ is „tette a dolgát”.

Megy a meccs, hallom a magyar riporter hangját, biztosan rosszul, biztosan félreértettem, mintha azt mondta volna, amikor két fekete-bőrű játékos passzolgatott egymásnak, hogy „rokonok” passzolgatnak…

 

Nézem.

Ma tizenegytől huszonkettőig.

Hacsak nem lesz hosszabbítás.

Akkor ma semmi politika.

Csak a gladiátorok küzdelme.

Nekem is „jár” egy kis kikapcsolódás.

A jó-barátaim is ezt ajánlják.

 

  1. 11. 22. kedd kétszáz-hetvenedik nap

(Kép: Orbán Viktor oldaláról)

#NER #Orbán #Fidesz

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük