„EZEKRŐL NEKEM PILLANATNYILAG NINCS ISMERETEM”

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

mondta az „eligazításon”, bár hozzátette: „„keveset foglalkozott eddig az oktatással”, de az anyósa, a felesége, az egyik menye és mindhárom násza pedagógus, ráadásul mind a hat unokája iskolába jár…” (444 alapján).

Ő legalább őszinte ember (volt valamikor). Most „csak” cinikus erősfitogtató. Mint a (mostanában) templomba-Katarba járó gazdája. Aki ugyanúgy járja a pávatáncát, ahogyan a Néppárt-os „bulija” előtt is, ugye emlékeztek: „ez már nem az a NÉPPÁRT”, de nem lépünk ki, megreformáljuk?! Most ugyanezt a táncot „ropja”, de most már a tét az Unióból való kilépésünk, ugye te is észrevetted?! Közben a haverja, a Tölgyessy Péter meg az Partizán(?!)-ban „osztja az észt”, azt harsogja a mikrofonba: nála nem hordott nagyobb koponyát a föld, a magyar ellenzék a (hasáig) cipőjéig sem ér föl?! Persze a „Szili Katalin”-féle szélkakasoktól-tyúkoktól másra nem is lehet számítani…

És Neked, Neked milyen ismereteid vannak „ezekről…”, Te sem értesz hozzá?! Vagy Te még vezetni sem tudsz?!

Akkor nézegess Csodaszarvast! Hol, hol: hát a „zújjáépült” Postapalota oldalában. Azt csodáld! Ha erő kell, ha eligazításra van szükséged, hát fordulj a múlthoz, a „MAGYAR” múlthoz – krumpli, cukor helyett is. Persze attól nem fogsz majd jóllakni, nem fogsz megvilágosodni, de legalább egy jó kis mesében elmerülsz: „Hol volt, hol nem volt, messze keleten volt, volt egy híres, hatalmas fejedelem. Tudom, hallottátok hírét, nevét: Nimród volt a neve. Ennek előtte sok ezer esztendővel élt ez a Nimród, de híre fennmaradt. Mert Nimród volt az apja Hunornak és Magyarnak, annak a két dali szép vitéznek, akinek maradványai a hunok és magyarok…”

Na látod. Na hallod?!

Erről momentán nincs ismeretem, hogy ezt most miért volt fontos százmillióért megépíteni. És pont oda.

De veszett már több is „Katarban”. Meg a mocsárban. Sajnos veszni is fog még.

Pedig TŐLED (is) függ, meddig és mennyi…

  1. 12. 17. szombat kétszáz-kilencvenötödik nap

(Kép: mandiner)

#NER #Orbán

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük