INTERJÚ

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Elmarad.

Bayer-Bencsik nem tagja a Válasz online oldalnak.

 

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fülbevalós lány. Tanult ennek, tanult annak is, egyszer aztán államtitkár lett. A NOE és a Popovics-díj mellett megkapta a francia Becsületrendet is. Sokat járta a világot, sok emberrel találkozott és olyankor össze is ölelkezett velük. Így aztán nem volt már akadálya annak, hogy a király kegyéből köztársasági elnökké válassza őt 133 bátor ember.

Így is lett.

Ő lett az első nő, persze a két királynő után, aki a magyarok első, legbefolyásosabb asszonya lett. Akkoriban még nem volt negyvenöt se.

Történt egyszer (talán nem is egyszer, de nem erről szól ez a mese), hogy egy újság, ami nem is volt „igazi újság”, csak egy internetes hírportál, de az is lehet, hogy mégis igazi újság volt, hogy interjút kért a magyarok legbefolyásosabb asszonyától, a fülbevalóstól. Történt egyszer, hogy „a Sándor-palota azzal kereste meg a portált (ami korábban többször sikertelenül kért interjút a köztársasági elnöktől), hogy szeretnének-e interjút készíteni az államfővel, amire ők igent mondtak, és el is kezdték szervezni az interjút”. Elkezdődtek az egyeztetések, mert az nem úgy van mostanság széles e hazában, a nevezetes NER korszakában, hogy csak úgy, ripsz és ropsz megállunk egy interjúra, hisz’ „ember, most jövök a templomból” akár! Szóval ment a szervezés ide és oda, mindenben megegyeztek, még az expozíciós idő hosszában, a mélységélességben, a betűtípusban, méretben, az interjú időpontjában is, le is adták az őrségnek a belépőkártyákat az adó és tajszámokkal együtt. A két újságíró és a fényképész – annak rendje és módja szerint – megmosakodott, megfésülködött, fölvette az érettségi bankettra készült ruháját és …

És akkor, üzenetet hozott a mail-postás!

Mégse menjen az egyik beöltözött hírharsona-fiú, mert a nagysasszonynak nem tetszik a fiú fülbevalója (orr-piercingje stb.), menjen inkább más!

Hogy mi történt ezután?

Nem is tudom már.

A fülbevalós asszonyság viszont tovább élte (víg) életét, boldogította katona-férjét és járta tovább a világot.

Aki nem hiszi a piszi, az járjon utána.

Akinek káromkodni van kedve, az ne tartsa magában…

Itt a vége, fuss el véle?!

  1. 04. 12. szerda
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük