„NAGYJÁBÓL UTOLÉRTÜK AZ OSZTRÁKOKAT!” –

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

írta ki oldalálra a „távcsöves” távolbalátó (Hende Csaba).

„A kormány célja, hogy Magyarország 2030-ra az EU öt legélhetőbb országa közt legyen” – jelentette ki valamelyik államtitkár tegnap Füzéren.

A tavalyi évhez képest a fogyasztói árak 21,5%-kal emelkedtek májusban a KSH (???) szerint, ez toronymagasan a legnagyobb volt Európában!

„Visszavonulót fújt az infláció: feltűnően csökkent az élelmiszerek ára” – írta meg ma az index (???) a Makronóm Intézet (???) ár-összehasonlító kutatására hivatkozva.

„Elképesztő luxus, medencék, elmélkedősétány” – írta meg Hadházy Ákos a hatvanpusztai Orbán-majorról és képekkel is illusztrálta.

„Gigatámogatás Tokajra: kétmilliárd forint jutott egy nappali tagozatos diákra” -hozta le a 24.hu hírportál, akkoriban Stumpf István vezette a Tokaj-Hegyalja Egyetemért Alapítványt.

„A Fidesz-frakció már régen átengedte volna a svéd csatlakozás ratifikálását, a Karmelitából szóltak, hogy ne” – a Népszava információja szerint, cáfolat azóta se.

„Ha valaki kikéri utána közérdekűben, akkor ránk ragad a hazugság” – véletlenül elküldték a Telexnek Maruzsa Zoltánék vitáját a válaszlevélről és egykori kollégáim is meg tudják erősíteni, mi módon születnek az un. válaszlevelek a minisztériumokban.

 

„„Mondjuk ott vannak Németországban ezek a migránsok. (…) És fogják, és összegyűjtik őket. Beteszik őket Németországban vagonokba? És akkor áthurcolják őket hozzánk, itt meg kirakják őket, mi meg itt fogjuk őket tartani?” – tette fel a kérdést Orbán Viktor (a SAS) péntek reggel szokásos, Kossuth rádiónak interjúformában adott nyilatkozatában” – írta meg a Telex, hozzátéve: „Nem ez az első eset, hogy Németországot és az EU-t – azaz negatív kontextusban kizárólag „Brüsszelt” – náci utalással illeti.”.

 

Még nincs is vége a napnak.

Nekem már elegem volt…

  1. 06. 16. péntek
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük