„NINCS NAGY BAJ”

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Emlékszel, az „átkosban” volt a pirossal áthúzott „BIZALMAS” összefoglaló, amit csak a legeslegmegbízhatóbb elvtársak olvashattak, mert a tényeket valakinek mégis csak ismernie kellett, nos annak a világnak már végérvényesen vége.

Egy szempontból biztosan: nem „BIZALMAS”-nak hívják!

Persze most is van, meg is írta a direkt36, hogy a Belügyminisztérium egy „belső” (nem BIZALMAS, se nem BELSŐ) irata szerint: „az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések gyakorisága egyre nő és „kedvezőtlen tendenciát jelez”, az egészségügyi ellátórendszerben pedig „humánerőforrás krízis” tapasztalható”, ami intézkedéseket követel. Az index(?) is arról ír: „Romlott a helyzet: Magyarország sereghajtó az egészségügyi kiadásaival az EU-ban” – lehet, hogy az indextől kirúgnak majd valakit, mert nem írta a cikk alá, hogy „belső” használatra, de ez most mindegy is.

Na, akkor most biztosan jön az intézkedés, rendkívüli bejelentések az utcai harcostól, a fülbevalós örökké mosolygós asszonytól, esetleg a felelős rendőr-minisztertől; de nem, bejelentés jött, a „rendkívüli(ség)” is megvolt: csütörtökre (is) összehívták a mindenre rábólintó megszavazókat, no nem a svéd NATO csatlakozásról, nem is az egészségügyről, hanem (ha nem olvastad, úgysem találod ki) az Állami Számvevőszék 2022-es tevékenységéről és gazdálkodásáról szóló beszámolójáról, mert ugye az nem tűrhet halasztást?! Persze közben, a háttérben, stikában és „BIZALMAS”-an a Fidesz  tárgyalgat a „Mi Hazánk”-kal „Budapest elfoglalásának esélyeiről, új-szabályairól”!

Közben „önazonosodgatnak”(?), „szuvereneskednek”(?), „támadnak”(?) és naponta  teleírják mindenféle hazugsággal a Facebook oldalaikat.

 

Nagy a baj és ez már nemcsak „BIZALMAS”-an látszik …

  1. 11. 28. kedd
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük