KÉRDŐÍV (KONZULTÁCIÓS)?! – „NEHOGYMÁ’RENDEZZÜNK!”

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Tegnap este fölkerült az indexre HT (Huber Balázs) cikke: „Olimpia Budapesten? Ön hogyan döntene?” címmel, benne egy kérdőívvel, „Ön mit gondol? Budapest kész megrendezni a 2036-os ötkarikás játékokat? Mondja el véleményét, töltse ki alábbi kérdőívünket, hogy megismerjük olvasóink álláspontját!”

 

Hm: HT biztosan nem olvassa a híreket: éppen tegnapelőtt vett föl az ÁKK 1,75 milliárd EUR kölcsönt, jelentek meg rendeletek a kormánytól, hogy egy csomó dolgot le kell állítani, meghosszabbították a veszélyhelyzetet, persze közben fölépült és megnyílt végre a Tiborcz Pista titkos (kupija) klubja, ahová „kicsike, kopaszka, virsli ujjú figurák” fognak járni kigyúrt gorillák kíséretében.

 

Röhögök egy nagyot, Thessza nem is érti, fölemeli okos fejét, hogy mi bajom lehet: hát mi, sírni lenne kedvem. Kitöltsem? Meg se nyissam az oldalt? Végül megnyitom, ezen ne múljék, hogy „nehogymá’rendezzünk” és utána menjünk a lecsóba, mint a görögök. Férfi vagyok-e vagy nő, mikor születtem, stb, egyetértek-e azzal, hogy rendezzünk olimpiát 1936-ban?! Most látom, elírtam, nem 1936-ban, akkor Hitler rendezett Berlinben, 2036-ban! Thessza már a combomra tette a fejét, érzi: annyira ideges lettem, hogy segítségre szorulok, ő meg segíteni akar.

 

Ebben Thessza nem tud, csak Te tudsz olvasó-társam!

Ha akarsz…

  1. 09. 07. csütörtök

 (Kép: index-kérdőívből)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük