„Név szerint” …

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Név szerint ismerlek benneteket.
Mert nektek mindenféle elveitek vannak. Szabadság, testvériség, szolidaritás – úgy baromság az egész, ahogyan van. Ti meg ezt szajkózzátok, ezzel hülyítetek másokat, a népemet. Emberi méltóság, meg minden embernek vannak jogai, meg a törvény előtt minden ember egyenlő – hova jutottak vele? Meg hogy a versenyben derül ki, ki a jobb – a nagy szart kell ide verseny: a verseny ÉN vagyok!
Név szerint ismerlek benneteket.
Jobban tudom, mint ti, hogy kik vagytok. Rátok se kell néznem, akkor is látlak benneteket. Rossz álom vagytok, kiver a víz, ha csak rátok gondolok. Rossz pénz vagytok, qur@a rosszak, rosszabbak az eurónál is! Mert NEKEM hamisak vagytok, értéktelenek, ahogyan az euró is, sőt: károsak, mert sokan szeretnek benneteket. De elégtételt veszek rajtatok, bezúzlak mindótokat!
Név szerint ismerlek benneteket.
Meg se kell szólalnotok, akkor is tudom mit akartok, milyenek vagytok. Messziről is megérezlek benneteket, megismerem a szagotokat; már kiismerem bizonytalannak tűnő járásotokat, a szokásaitokat, allűrjeitek beszédes vicceiteket, mindig jól-hangzó, ütős mondásaitokat. De bérencek vagytok mind, ÉN mondom: bérencek; nem tűrhetlek benneteket!
Név szerint ismerlek benneteket.
Tudom, mire gondoltok, mit akartok. Ki se kell mondanotok, meg sem kell már szólalnotok, elég, ha rátok nézek, rátok gondolok, már az is fölbőszít. Rossz bagázs vagytok, egy egymásba kapaszkodó csürhe. Ez így nem mehet tovább!
Név szerint ismerlek benneteket.
Ezt véssétek a fejetekbe…

2018. 03. 30. nagypéntek

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük