A PUSKÁS AKADÉMIA…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

A PUSKÁS AKADÉMIA…

Harmadikok lettek. A magyar NB1-ben. Nagy dolog. Nem az andorraiban. Ott villanyszerelők játszanak. Vagy gázszerelők. A felcsútiban nem. Ott (állítólag) profik. Többnyire nem magyarok. De csak akkor nem, ha jobbak, mint a magyarok. Ezért többnyire tényleg nem magyarok.

Az elnök, aki már nem gázszerelő, ezért nem is játszik a csapatban, interjút ad a házibarát újságírónak. Qur@a büszke a csapatára. Hogy végre beérett a gyümölcs. Arról nem beszél, hogy miből. Arról kussol és a házibarát kérdező se kérdi: közpénzből. Nagyon sok közpénzből. Úgy könnyű. Neki. Nekünk nem. A magyar foci meg ott van, ahol: a béka segge alatt. De erről nem szól a fáma. Helyette a miniszterelnök meg a kancellária miniszter, a jogász(?) megjelenik a Vasas meccsén. Szotyiznak. Mert a magyar pályákon lehetnek nézők. Sehol máshol nem. De mi, magyarok, jobbak vagyunk. A Covid elleni harcban. Is.

Szóval az elnök büszke. Ő dönt. A pénzről is. A mi pénzünkről. A közpénzről. Egy kis faluban. Ahol nem élnek annyian, hogy megtöltsék a stadiont. Legfeljebb az Omegán. De akkor máshonnan is jönnek. A Kóborra. Nem a foci miatt.

De az elnök büszke. Hétvégén foglalkozik a focival. Annyi elég. Szerintem sok is. De legalább a gáz rendben van.

Mégis, azt hiszem: gáz van, babám…

  1. 07. 12. vasárnap

Ui: a kép az NSO oldaláról

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

One thought on “A PUSKÁS AKADÉMIA…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük