2023. április 12. nap bejegyzései

INTERJÚ

Elmarad.

Bayer-Bencsik nem tagja a Válasz online oldalnak.

 

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fülbevalós lány. Tanult ennek, tanult annak is, egyszer aztán államtitkár lett. A NOE és a Popovics-díj mellett megkapta a francia Becsületrendet is. Sokat járta a világot, sok emberrel találkozott és olyankor össze is ölelkezett velük. Így aztán nem volt már akadálya annak, hogy a király kegyéből köztársasági elnökké válassza őt 133 bátor ember.

Így is lett.

Ő lett az első nő, persze a két királynő után, aki a magyarok első, legbefolyásosabb asszonya lett. Akkoriban még nem volt negyvenöt se.

Történt egyszer (talán nem is egyszer, de nem erről szól ez a mese), hogy egy újság, ami nem is volt „igazi újság”, csak egy internetes hírportál, de az is lehet, hogy mégis igazi újság volt, hogy interjút kért a magyarok legbefolyásosabb asszonyától, a fülbevalóstól. Történt egyszer, hogy „a Sándor-palota azzal kereste meg a portált (ami korábban többször sikertelenül kért interjút a köztársasági elnöktől), hogy szeretnének-e interjút készíteni az államfővel, amire ők igent mondtak, és el is kezdték szervezni az interjút”. Elkezdődtek az egyeztetések, mert az nem úgy van mostanság széles e hazában, a nevezetes NER korszakában, hogy csak úgy, ripsz és ropsz megállunk egy interjúra, hisz’ „ember, most jövök a templomból” akár! Szóval ment a szervezés ide és oda, mindenben megegyeztek, még az expozíciós idő hosszában, a mélységélességben, a betűtípusban, méretben, az interjú időpontjában is, le is adták az őrségnek a belépőkártyákat az adó és tajszámokkal együtt. A két újságíró és a fényképész – annak rendje és módja szerint – megmosakodott, megfésülködött, fölvette az érettségi bankettra készült ruháját és …

És akkor, üzenetet hozott a mail-postás!

Mégse menjen az egyik beöltözött hírharsona-fiú, mert a nagysasszonynak nem tetszik a fiú fülbevalója (orr-piercingje stb.), menjen inkább más!

Hogy mi történt ezután?

Nem is tudom már.

A fülbevalós asszonyság viszont tovább élte (víg) életét, boldogította katona-férjét és járta tovább a világot.

Aki nem hiszi a piszi, az járjon utána.

Akinek káromkodni van kedve, az ne tartsa magában…

Itt a vége, fuss el véle?!

  1. 04. 12. szerda

25,2%!

Megjelent.

A március havi.

Inflációs adat.

Hivatalos.

Pedig az „orvos-SAS” már beadta a vakcinát!

Biztos a Pintér rossz helyre döfte.

A „szurit”.

Meg az a hülye infláció sem tudta.

Hogy most már annyi.

Neki.

Hát tovább randalírozott.

Most akkor már papír is van róla.

Mint annyi mindenkinek.

Az „agytröszt”(??) most gyártja a propaganda-anyagot.

Hogy még nem hat, idő kell, a dollárbaloldal meg a Soros.

Ja: a szankciók!

Bezzeg odaát!

Ott már tíz százalék alatt van.

Ott rögtön hat.

A vakcina.

Persze az nem kínai.

Legföljebb szúrnak majd még egyet.

Vagy kettőt.

Mi meg üvöltünk majd.

Dehogy.

Tűrünk.

 

Este meccs lesz, játszik a Reál Madrid…

  1. 04. 12. szerda